Motive pentru care sunt unele femei singure

Fiecare dintre noi are in gasca o prietena frumoasa si desteapta care este singura orice ar face. In acest articol vei gasi cateva dintre motivele care-i fac pe tipii din jurul ei sa fuga mancand pamantul. Sunt acele lucruri care, desi par inofensive la prima vedere, sunt de fapt extrem de enervante pentru reprezentantii sexului tare. Daca vrei ca prietena ta sa nu mai ingroase randul grupului de femei singure, citeste aceste randuri si ofera-i sfaturile care o vor ajuta!

Motive pentru care sunt unele femei singure

1. Prea romantica

Povestile citite in copilarie si filmele vazute la maturitate pot afecta conceptia anumitor femei despre o relatie. Nu exista printi pe cai albi si nici zmei care sa le atace. Cat despre trandafiri si gesturi romantice, acestea pot veni cu putin antrenament. Daca prietena ta isi doreste un tip atent si dragastos ii poate arata asta facand la inceput ea cateva surprize. Cu timpul, el ii va raspunde la fel.

2. Discutiile despre ex 

Daca prietena ta a avut un tip la care a tinut foarte mult si pe care-l pomeneste deseori in discutiile cu tine, exista o sansa destul de mare sa faca asta si la intalnirile cu barbatii. Si dupa cum stii deja, reprezentantii sexului tare urasc sa imparta o persoana cu altcineva, asa ca se vor retrage inainte de a incepe o relatie. Ajut-o explicandu-i ca nu e ok sa povesteasca amanunte din trecutul ei barbatilor pe care vrea sa-i cucereasca si sansele ei vor creste vertiginos.

3. Relatia prea stransa cu mama

Nu doar tipii au tendinta sa dea raportul mamei in legatura cu viata lor, ci si unele femei singure. Multe relatii ale prietenei tale poate s-au distrus din cauza legaturii prea stranse pe care o are cu mama ei si a faptului ca aceasta nu-i considera potriviti pentru ea pe cei cu care iese. Invat-o sa nu se mai destainuiasca mamei ei si sa lase lucrurile sa curga natural de la sine. Cand va simti ca a gasit persoana potrivita, atunci le poate face in sfarsit cunostinta celor doi.

 Text: Diana Marasoiu, Foto: image.net