Descopera-ti noi placeri

Exista momente in care o schimbare de perspectiva e tot ce-ti trebuie pentru a-ti regasi balansul. E greu sa gasesti ce-ti place dar experimentand, poti descoperi placeri neasteptate. Sunt activitati care nu, nu sunt indispensabile, dar care ne pot face viata mult mai placuta, mai interesanta, care ne pot apropia de oameni, ne pot face sa-i intelegem mai bine sau ne dau pur si simplu suficienta incredere in noi incat sa devenim la randul nostru mici magneti. E suficient sa intalnesti oameni pasionati pentru a te contamina cu o noua pasiune.

Pentru unele dintre noi, niste cursuri pot fi un nou inceput, pentru altele pot fi doar un raspuns la intrebari mai vechi – in orice caz, invatatura nu a stricat niciodata si putina varietate in viata nu poate fi decat binevenita. Cursurile Universul DallesGo castiga in admiratori in fiecare an si de aceasta data iti propun o programa perfectionata in timp ce include mai multe categorii, structurate atat pentru incepatori cat si pentru avansati pe urmatoarele capitole:

1. STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul Marian Palie, recunoscut in domeniul sau, va sustine in continuare cele 12 sesiuni saptamanale module, destinate celor care-si doresc sa inceapa cariera de stilist de moda sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Cei care au participat deja la acest curs pot alege modulul pentru avansati, un program dinamic si interactiv, destinat celor care doresc sa devina consultanti de imagine si stil. Vei face cunostinta cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru in atelierele designerilor si vei avea avea ocazia sa-ti construiesti un portofoliu personal.

2. MAKE-UP – Cursul de make-up sustinut de Alina Brailescu, permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. La fel ca si in cazul cursului de Stilism exista si un modul pentru avansati unde la finalul celor 12 saptamani de curs se vor acorda diplome acreditate si va exista posibilitate achizitionarii de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount). Fiecare cursant va beneficia in ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de moda experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

3. HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) –  Acest curs este destinat celor care-si doresc sa afle cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reuşi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan.

4. DESIGN INTERIOR Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

5. FOTOGRAFIE – Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, Sebastian Enache, a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. La capitolul tehnica foto, accentul cade pe setarile camerei si pe iluminare, iar in cazul artei fotografice, compozitia si incadrarea sunt tematicile principale ale cursului. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

6. RELATII PUBLICE – Raluca Antonescu  are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a fondat propria ei firma de relatii publice. Ea sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, corporate affair, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit, identificarea canalelor alternative de comunicare, etc.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand la ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 noiembrie 2011. Cursurile Universul DallesGo, cu exceptia modulelor de avansati, costa 1.200 RON. Un curs avansat de make-up costa 2.000 RON, iar un curs avansat de Stilism & Tendinte (in moda) costa 1.500 RON. Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGo e oferita o reducere de 25%.

Text: Diana Marasoiu