Persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles. 10 explicatii.

Persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles de catre ceilalti. Motivele sunt multe. Pornesc de la faptul ca aduna caracteristici de la toate celelalte zodii si pana la faptul ca sunt prea sensibili.

Daca ai prieteni din aceasta zodie sau daca tu te-ai nascut intre 19 februarie si 20 martie, atunci probabil stii deja ca persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles. De multe ori nu iti poti da seama ce e in mintea acestor oameni. Daca esti nascuta in Pesti, probabil ca te simti deseori neinteleasa. Dar nu iti face prea mari probleme si nu te invinovati! E o caracteristica a zodiei! Elitedaily.com a scris 10 explicatii pentru care persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles.

De ce persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles

1 Pestii sunt al 12-lea semn zodiacal

Persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles pentru ca, fiind al 12-lea semn zodiacal, imprumuta caracteristici de la toate celelalte zodii. Asta inseamna ca in ei se da o lupta continua intre a alege ce sa simta si a-si da seama care le sunt sentimentele. Pestii sunt indecisi, chiar si in legatura cu cele mai marunte decizii. Pe de alta parte, sunt foarte deschisi la nou si vor spune mereu “da”, chiar daca se vor razgandi mai tarziu.

2 Cauta mereu noi experiente

Pestii sunt mereu in cautare de lucruri noi, insa asta nu trebuie sa te sperie daca nu te-ai nascut in Pesti, ci doar cunosti astfel de oameni. Pestii au succes in relatiile de cuplu in care se afla impreuna cu o persoana care isi doreste la fel de mult sa incerce lucruri noi. Daca un Peste se simte captiv, isi va arata latura impulsiva si va profita de prima ocazie de a schimba ceva.

3 Simt compasiune si au spirit caritabil

Poate parea exagerata compasiunea pentru straini, dar Pestii o au. E o compasiune sincera pe care ei o simt, dar care poate fi greu de inteles uneori.

4 Le e greu sa distinga realitatea de fantezie

Pestii sunt niste visatori. Sunt dominati de iluzii. Ei trec de la un scop la altul, uneori obiectivele lor fiind imposibile.

5 Sunt foarte empatici

Cei din zodia Pestilor sunt foarte empatici. Uneori, pun emotiile altora inainte propriilor emotii, iar acest lucru poate crea haos, pentru ca apoi se “ineaca” in propriile emotii ignorate.

6 Pot sa gandeasca limpede numai cand sunt singuri

Daca te incui singura in camera o ora, inseamna ca se intampla ceva rau, nu? Asa stau lucrurile in general. Dar nu si pentru Pesti. Daca socializeaza 24 de ore, sapte zile pe saptamana, probabil ca intra pe pilot automat. Asa ca vor avea nevoie sa isi aloce un timp doar al lor, in care sa isi adune gandurile si sa se simta eficienti.

7 Sunt introvetiti

Persoanele din zodia Pestilor sunt greu de inteles cu atat mai mult cu cat sunt introvertite. Pestii se inconjoara de oameni noi, insa le e greu sa isi dea seama cand o persoana nou aparuta in viata lor le devine prieten. Pe de alta parte, unui Peste ii e greu sa fie el insusi in preajma unui om pe care nu il simte foarte apropiat. Desi poate parea ca se inchide in sine, o persoana nascuta in Pesti este foarte curioasa in legatura cu vietile celorlalti.

8 Accepta pe absolut toata lumea

Pestii presupun, din start, ca toti ceilalti oameni au intentii bune. Ii considera pe toti nevinovati, pana la proba contrarie.

9 Sunt un pic prea sensibili

Pestii sunt prea sensibili. Un simplu cuvant ii poate afecta, asa ca sa nu te mire daca prietenii tai Pesti nu mai sunt, dintr-odata, prea vorbareti. Fii atenta ce cuvinte folosesti in preajma lor si fii sincera cu ei.

10 Au nevoie de modele

Pestii au nevoie de modele si le cauta in oricine. Fara un model, Pestii se simt pierduti si, in general, nu pot decide care sa fie urmatorul lor obiectiv sau pas in viata.

FOTO: Guliver

Citeste si: Barbatul Pesti in relatie. Ce ii trebuie ca sa o ia in serios.