Defectele femeii Capricorn. Ce greseste in relatiile de cuplu

O femeie nascuta in zodia Capricornului stie sa isi faca partenerul sa se simta bine. Dar reversul medaliei este ca defectele femeii Capricorn sunt foarte greu de suportat. De exemplu, vrea sa domine in cuplu!

Femeia Capricorn stie sa iubeasca si sa creeze in jurul ei o atmosfera calda, de familie. Daca un barbat ii castiga increderea, se poate considera un norocos. Ea va ramane cu partenerul ei atat timp cat va primi atentie si respect. Dar e departe de a fi perfecta, pentru ca defectele femeii Capricorn sunt punctul ei slab: nesiguranta si usurinta cu care pica in depresii.

Potrivit Horoscopes.lovetoknow.com, printre defectele femeii Capricorn se afla teama de a nu pierde ceea ce iubeste mai mult: familia si casa. Aceste temeri o fac vulnerabila si, uneori, o indispun. Se ia prea in serios si e genul pentru care conteaza totul sau nimic. In plus, printre defectele femeii Capricorn se afla si faptul ca nu ii place sa isi asume riscuri.

Defectele femeii Capricorn in relatii

1. Refuza sa incerce ceva nou

Conform Bustle.com, stabilitatea si rutina sunt vitale pentru un Capricorn. Ii place sa aiba mereu un plan si chiar si unul in plus, de rezerva, in caz ca primul esueaza. In relatiile de cuplu, defectele femeii Capricorn pot cauza stagnare.

2. E prea critica

Capricornii au pentru ei, dar si pentru ceilalti, standarde foarte ridicate. E valabil pentru viata profesionala, dar si in relatii! In ceea ce priveste sexul si viata de cuplu, femeile Capricorn vor ca totul sa fie excelent, altfel pot deveni extrem de critice.

3. E materialista

Femeia Capricorn vrea sa lase in urma ei o mostenire materiala sau isi doreste sa detina lucruri ca sa ii faca pe altii invidiosi. Sunt cazuri in care defectele femeii Capricorn sunt duse la extrem: poate sta intr-o relatie lipsita de dragoste, lipsita de sex si absolut groaznica, daca acea relatie ii ofera un anumit statut material si social.

4. Are atitudine de sefa si crede ca are mereu dreptate

Capricornii sunt nascuti sa fie lideri si au o motivatie foarte puternica. Dar defectele femeii Capricorn pot sa mearga mai departe de atat: simte nevoia sa isi domine partenerul si e destul de intuitiva incat sa i se para ca are mereu dreptate. Intr-o relatie, aceasta atitudine e deranjanta si obositoare. De multe ori, mascheaza o mare incertitudine cu care ea traieste. Pentru ca se teme ca nu e perfecta, arata cu degetul greselile altora. Femeia Capricorn ar trebui sa invete sa isi respecte partenerul.

5. Nu stie sa ierte si sa faca compromisuri

Capricornii sunt foarte loiali. E asa cum e, nu prea se schimba si nu e dispusa sa faca compromisuri. Dar, cand incapacitatea de a face compromisuri e adusa in relatie si in dormitor, poate fi dificil. Pentru ca in dragoste si sex trebuie sa fii atent si la nevoile celuilalt. Femeia Capricorn nu iarta decat extrem de rar. Si asta pentru ca nu vrea sa para slaba.

FOTO: Guliver

Citeste si: 20 de moduri prin care ii arati ca il iubesti.

6 December 2016
Distribuie acest articol:

Adaugă un comentariu