produse antivergeturi

Pe piata exista in prezent numeroase produse antivergeturi, iar atunci cand intri intr-un magazin nici nu mai stii pe care sa-l alegi. Tocmai de aceea ne-am gandit sa intocmim o lista cu zece cele mai bune tratamente impotriva vergeturilor.

Fiecare dintre noi se confrunta, la un moment dat, cu apritia vergeturilor. Fie ca vorbim despre vergeturi ca urmari ale unei sarcini sau ca rezultat al ingrasarii sau slabirii intr-un timp foarte scurt, ele ne deranjeaza de fiecare data cand le vedem pe corpul nostru.

Inainte de a prezenta acele produse antivergeturi care dau rezultate, sa vorbim putin despre trei lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le stie despre vergeturi:

  1. Principala lor cauza nu este intinderea pielii!

Exista o conceptie gresita, care sustine ca vergeturile apar atunci cand pielea se intinde si se adapteaza marimii corpului. De fapt, vergeturile apar ca o urmare a cresterii hormonale insoite de cresterea sau scaderea marimii corpului. Exista si cateva trucuri pentru un abdomen plat, pe care le poti incerca daca ai slabit mult!

  1. Vergeturile pot fi o mostenire genetica!

Un studiu, publicat in Journal of Investigative Dermatology, afirma ca exista o stransa legatura intre anumite mutatii genetice (printre care si elastina) si aparitia vergeturilor. Astfel ca, vergeturile pot aparea inevitabil, ca mostenire de familie, indiferent cat de mult ne straduim sa le prevenim!

  1. Femeile insarcinate nu sunt singurele care se confrunta cu aceasta problema!

O alta idee gresita despre vergeturi? Apar doar la femeile insarcinate! Ei bine nu! Vergeturile nu apar doar in cazul femeilor insarcinate. Adolescentele si femeile tinere se confrunta si ele cu aceasta problema!

Cu siguranta exista si remedii impotriva vergeturilor asa ca iata cele mai bune produse antivergeturi care pot ameliora sau inlatura liniile rosii, mov sau albe de la nivelul pielii: