uleiurile din tratamentele de infrumusetare

Uleiurile de baza din tratamentele de infrumusetare:

Arganul.

Arganul este unul dintre uleiurile din tratamentele de infrumusetare bogat in vitamina E si acizi grasi. Este potrivit pentru par, corp si unghii.

Avocado

Uleiul de avocado contine Omega 3 si acizi grasi. Folosirea lui in tratamentele de infrumusetare iti aduce catifelara tenului.

Cocosul

Dupa cum bine stiti, uleiul de cocos este uleiul minune! Cocosul este bogat in proteine, vitamina E si acizi grasi, usor de absorbit de piele. Mai mult decat atat, uleiul de cocos are efect antibacterian.

Semintele de struguri

Uleiul din seminte de struguri este recomandat in cazul femeilor cu acnee, datorita efectului sau astringent. Totodata contine si acid linoleic, acesta avand proprietati antibacteriene.

Jojoba

Jojoba face parte din uleiurile folosite in tratamentele de infrumusetare datorita asemanarii lui cu sebumul uman. Femeile care au un ten sau un par gras beneficiaza cel mai mult in urma tratamentelor cu ulei de jojoba pentru ca el are proprietatea de a regla productia naturala de ulei.

Maslinele

Uleiul de masline este perfect in tratamentele de infrumusetare pe care le aplici singura, acasa. Este antioxidant, fiind potrivit in cazul femeilor cu tenul uscat. Si daca te confrunti cu aparitia ridurilor poti apela la uleiul de masline, datorita concentratiei mari de vitamina A si E.

Migdalele

Uleiule de migdale este o solutie naturala si eficienta cu ajutorul careia poti indeparta celulele moarte ale pielii.