Estee Lauder un nou corector

Toate vrem un corector bun! Ne ajuta sa camuflam cearcanele, micile imperfectiuni sau sa acoperim temporar petele. Pe piata sunt o multime de produse care poarta eticheta de corector sau anticearcan, dar mi-a luat ceva timp sa identific formulele care fac cu adevarat ceea ce promit.

Una dintre cele mai frecvente intrebari care mi se adreseaza este imi poti recomanda un corector bun? Este greu de spus deoarece nevoile fiecareia difera, la fel si efectul pe care un anume produs il are, pe fiecare ten in parte. Acesta poate fi eficient pe o piele uscata, dar sa se dovedeasca absolut inutil pentru un ten gras, de exemplu. Un produs nou din categoria de corectoare este lansat de Estée Lauder si face parte dintr-o gama care are deja o reputatie foarte buna, Double Wear.

Textura contine derivati din minerale care fac ca produsul sa poata fi folosit pe toate tipurile de ten. Produsul este cremos si usor, reduce aspectul liniilor fine si al imperfectiunilor si promite ca acopera micile probleme ale fetei pentru pana la 15 ore (polimerii SkinFlex ajuta corectorul sa stea acolo unde-l pui, fara a-si pierde rezistenta). Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 rezista chiar si la umiditate, transpiratie, transfer. Datorita uleiurilor naturale si acidului hialuronic, corectorul ramane cremos pe fata intreaga zi, fara a se usca si fara a se descompune dupa cateva ore. De asemenea, adaosul de vitamina E si factorul de protectie 10 adauga un plus de valoare produsului.

Peste corector, brandul recomanda sa aplici pudra libera, din aceeasi gama Double Wear, astfel cele doua produse creand o alianta foarte eficienta.

Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10, Estée Lauder, 118 RON (pret recomandat)

Text: Alice Bursuc