Biosource de la Biotherm

Unele dintre noi prefera demachierea cu apa, altele fara. Dar eu sunt acel tip de consumator curios de tot ceea ce este nou si am aflat recent ca Biotherm lanseaza o noua apa-spuma de curatare a fetei, Biosource Self-Foaming Water Cleansing.

Este recomandata tuturor tipurilor de ten si poate fi aplicata cu un gest rapid si simplu, dar cu o eficienta maxima. Producatorii spun ca „mai mult de 25 % dintre femei sunt dependente de un ritual de curatare pe baza de apa”. Pentru acestea si pentru cele curioase in ce priveste noutatile frumusetii, noua formula Biosource este disponibila pe rafturi incepand cu aceasta luna. Purifica, curata tenul si ii confera luminozitate. Textura sa spumoasa, delicata se transforma intr-o crema fina care indeparteaza machiajul si impuritatile adunate peste zi. Formula nu are sapun, astfel incat este potrivita si tenurilor sensibile si, foarte interesant, expertiza din spatele produsului spune ca tehnologia aplicata de Biotherm acestor produse detine 36 de nutrienti necesari pielii (vitamine si minerale). Acestea au o putere activa de regenerare a tesutului, fiind ca o cura intensiva de tonifiere si hranire a pielii.

O poti folosi atat dimineata, cat si seara; dupa clatire iti vei simti fata proaspata si pregatita pentru urmatorul pas de ingrijire. Nu indeparta spuma cu apa calda, ci mai degraba rece; astfel, formula acesteia functioneaza la capacitate maxima, lasand pielea revitalizata, nu doar curata. Daca vrei, poti incerca si varianta fara clatire cu apa, Biotherm  Cleansing Micellar Water.

Self-Foaming Cleanser BIOSOURCE, Biotherm, 115 Ron

Text: Alice Bursuc