Extracte pretioase pentru piele

Uleiul de corp se consuma cel mai mult in timpul lunilor reci. Fie ca avem nevoie de un dus cald, finalizat prin aplicarea unui ulei care sa ne incante simturile si sa ne hidrateze pielea, fie ca trupul obosit de frig cere un masaj relaxant, uleiul apare in ritualurile de ingrijire.

Am avut ocazia sa vizitez laboratoarele Weleda (in Stuttgart) si am plecat de acolo convinsa ca germanilor nu le scapa nimic si totul merge struna. Desi nu putem spune ca ei au o reputatie de mari producatori de cosmetice, sunt cateva branduri de top, care nu dau gres niciodata. Vorba aceea, branduri putine, dar atat de eficiente!

Weleda este una dintre companiile care, in timp, si-au dovedit profesionalismul. Infiintata din 1921 ca laborator farmaceutic, Weleda este acum unul dintre cei mai mari producatori mondiali de remedii naturale si produse de ingrijire. De putin timp pe piata noastra, produsele lor vizeaza in special ingrijirea corporala si cea pentru nou-nascuti. Aceste segmente au un varf de competenta indiscutabil. De exemplu, la baza tuturor uleiurilor de corp Weleda sunt uleiurile vegetale pure obtinute din seminte sau fructe coapte la lumina soarelui care, prin natura lor, nu devin un film izolat la suprafata pielii, ci ii permit acesteia sa respire si sa se regenereze natural.

Acum, in pragul iernii, vei gasi in farmacii uleiurile de corp , semnate Weleda. Eu le-am incercat pe toate si ti-l recomand pe cel mai bine vandut, uleiul relaxant de lavanda. Cu un miros specific zonei Provence, calmeaza, hidrateaza si da un plus de suplete pielii. Il poti aplica dupa dus, in timpul acestuia sau, pur si simplu, il poti folosi pentru a masa picioarele sau intregul corp. Te ajuta sa dormi mai bine, iar ingrediente ca lavanda, uleiul de susan si cel de migdale hidrateaza si cea mai uscata piele. Fireste, produsele nu contin substante sintetice pentru parfum, colorare sau conservare, nu includ materii prime pe baza de uleiuri minerale si sunt testate clinic, nu pe animale.

Lavender Relaxing Body Oil, Weleda, 62 lei

Text: Alice Bursuc