Machiajul sezonului

Se intampla acum un an sa citesc pe site-uri de specialitate ca va urma o revolutie in machiajul ochilor – pleoapele vor prinde culoare! Problema este ca de multe ori, multe trenduri nu prind viata pentru ca, pur si simplu, piata le respinge. Este ca o selectie naturala, daca vrei.

De data aceasta, previziunile specialistilor devin realitate. Astfel, marile case de make-up au creat deja colectii cu care poti obtine un efect smoky fabulos, plin de culoare. Preferatul meu este deep blue smoky, un contur albastru intens al pleoapelor, cu accent albastru de mascara. Iar daca vrei sa vezi cum se obtine, vizioneaza in sectiunea video machiajul realizat de Miki Puran, numit Smokey Eyes; este o lectie excelenta. O colectie care sarbatoreste culoarea pe pleoape este numita chiar Smoky si apartine casei Make-up For Ever (colectia de toamna-iarna 2011).

Colectia contine o paleta fabuloasa cu opt nuante intense (Deep Plum Shimmer, Metallic Navy Blue, Peacock Green, Metallic Copper, Metallic Taupe, Yellow Beige and White Shimmer) si accesorii care permit o aplicare precisa, plus trei creioane de ochi si patru nuante de mascara. O feerie pentru adeptele smoky make-up.

Text: Alice Bursuc