Elancyl, impotriva celulitei incrustate

Inca de la primele raze de soare au inceput sa apara si cele mai noi produse care tintesc o remodelare corporala in ton cu sezonul. In aceasta saptamana, afla despre efectele unei asocieri de ingrediente care isi declara eficienta si expertiza sub numele de Cellu Slim.

Cu acest nou produs, Elancyl prezinta un concept unic de remodelare corporala la baza caruia se afla doua ingrediente active-asociate: cecropia si cafeina. Acestea pot destoca toate tipurile de grasime.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna grasime, din punct de vedere stiintific, afla cateva repere utile.

Intr-o celula adipoasa, grasimea este stocata sub diferite forme: trigliceride (cea mai rezistenta forma de grasime, dificil de indepartat), digliceride (molecule de stocare intermediara) si acizi grasi liberi (se formeaza din micro-grasimea care poate fi deslocata din celula adipoasa). Asadar, pentru ca celulita sa fie combatuta eficient, trebuie sa se destocheze toate cele trei tipuri de grasime si sa se implementeze o actiune la toate nivelurile lipolizei.

Cum are loc procesul de remodelare corporala

Asa cum mentionam mai sus, asocierea de ingrediente formulata de Biotherm este compusa din cecropia si cafeina. Prima, un extract natural din plante, originar din Guiana, poate stimula trigliceridele si activa astfel descompunerea acestora in digliceride. Cafeina, recunoscuta de mult timp ca un bun ingredient impotriva celulitei, transforma aceste digliceride in acizi grasi liberi. Aceste actiuni implementeaza un lant de descompunere lipolitica care confera efecte vizibile. Integrat de mult timp in formulele Elancyl, si in cazul Cellu Slim s-a folosit extractul de iedera, pentru rolul sau decongestionant si tonifiant. Datorita continutului de polifenoli, iedera are proprietati de protectie si de refacere asupra fibrelor de sustinere a pielii.

Cellu Slim este creat pentru o aplicare cat mai placuta, cu o formula polisenzoriala, fluida si matasoasa. Astfel, procesul de remoderare corporala nu este nici pe departe o povara, ci mai degraba un ritual usor incorporat in mentinerea siluetei. Formula produsului consta in 2 faze: faza gel hidroalcoolic si faza de actiune intarziata.

Prima faza elibereaza ingredientele active de destocare in momentul in care celula adipoasa poate elibera rezervele stocate.

Faza a doua elibereaza progresiv ingredientele, pentru o actiune anti-stocare, pe parcursul noptii. Elancyl promite ca noul produs netezeste pielea afectata inca din prima saptamana (mai exact dupa primele sapte zile de aplicare), iar rezultatele obtinute persista o luna, dupa intreruperea tratamentului. Flaconul Cellu Slim permite 28 de zile de folosire, cu o singura aplicare pe zi.

Tratament pentru remodelare corporala Cellu Slim, Elancyl, 129 Ron

Text: Alice Bursuc