Experienta Babor

Reputatia Babor in ceea ce piveste crearea serumurilor sau a concentratelor pentru frumusetea pielii este binecunoscuta. Sa nu uitam ca ei au inventat fiolele superconcentrate cu extracte din plante pentru intinerirea pielii mature!

Nou-nout pe rafturi si, in special in saloane de cosmetica sau Spa-uri, gasesti cel mai recent produs, Dual ECM Repair Concentrates. Este un duo format dintr-un serum si fiole cu ingredienti activi care accelereaza activitatea intracelulara. Asta se traduce simplu prin regenerarea rapida a pielii. Cu inaintarea in varsta, pielea are nevoie de mai mult de 28 de zile pentru a se reface, acest lucru fiind dependent de comunicarea dintre celule; schimbul de nutrienti dintre acestea incetineste, iar fibrele de colagen si elastina se reorganizeaza mult mai lent. Toata aceasta activitate se reflecta la suprafata pielii prin aparitia ridurilor. Ingredientele acestui produs stimuleaza si grabesc procesul de regenerare, in doua faze:

1. Se aplica o fiola si se maseaza pana la absorbire; acest fluid reactiveaza comunicarea dintre celule si stimuleaza productia de colagen.

2.  In a doua faza, se foloseste serumul ce stabilizeaza colagenul nou-format.

In set vei gasi 14 fiole (fiecare fiola reprezinta o doza) si serumul de 30 ml, care iti va fi suficient pe intreaga perioada de tratament. Este important sa recurgi la acest tratament seara, pentru ca ingredientii activi sa poata lucra in profunzime.

Tratament regenerant Dual ECM Repair Concentrates, Babor, 350 lei

Text: Alice Bursuc