Noua colectie Illusion D'Ombres de Chanel

Rareori imi sunt spulberate vorbele in fata unei noi colectii, indiferent daca este vorba de un brand mass-market, unul selectiv sau unul atat de special de nu stie nimeni de el. Dar, la finalul verii, mi s-a intamplat sa petrec doua ore testand si admirand noua colectie de toamna propusa de Chanel.

Noua colectie Illusion D’Ombres de Chanel contine, printre alte rasfaturi de make-up, sase nuante de farduri pentru un machiaj bronzat-satinat al ochilor; acesta produsul-star al colectiei, Illusion D’Ombres Ultimate Set of Jewels. Cand deschizi borcanul fardului, descoperi o textura speciala, intre pulbere, particule si crema. Este ca o interpretare a metalelor pretioase in sase nuante: Fantasme (alb iridescent), Mirifique (negru sidef), Emerveille (nuanta piersicii coapte), Ebloui (maro rosiatic), Illusoire ( gri rosiatic) si Epatant (gri-kaki).

La contact, este o adevarata experienta senzoriala, textura este rezistenta, foarte light si se aplica pe pleoape ca un strat de matase. Datorita formulei sale translucide, pe baza de silicon, confera un luciu unic de pigmenti puri si, in contact cu lumina, genereaza o luminozitate senzuala. Crede-ma, este un adevarat must-try! In plus, fiecare fard contine un aplicator care permite sa folosesti fardul atat ca liner, cat si pe intreaga pleoapa. Fardurile sunt disponibile in magazinele Sephora.

Fard de pleoape Illusion D’Ombres Ultimate Set of Jewels, de la Chanel, 146/ Ron

Text: Alice Bursuc