Universul Diane von Furstenberg

Am avut prilejul ca pentru aceasta lansarea parfumului creatoarei sa merg direct la Paris si sa fac cunostinta cu Diane Von Furstenberg. I-am urmarit colectiile vestimentare sezon de sezon si, din momentul in care am aflat ca lanseaza un parfum, in mintea mea au rasarit tot soiul de intrebari. Asa ca, imagineaza-ti, de cum am vazut-o am coplesit-o cu de ce-uri: de ce a lansat un parfum, de ce acum si de ce aceasta aroma.

Am aflat ca a ales doua ingrediente care sa compuna formula si anume, frangipani si violete. Diane mi-a spus ca acestea, pentru ea, inseamna caldura, feminitate si o stare de joie de vivre. A tinut special ca aceste doua ingrediente sa reprezinte parfumul pentru ca, in acceptiunea ei, floarea de frangipani este esenta seductiei iar frunzele de violeta definesc un miros carnal, misterios, intre cel lemnos si cel floral. Iar asocierea acestora se potriveste foarte bine cu reteta a ceea ce ea numeste parfumul ideal.

Adevarul e ca miroase divin si nu spun asta doar de dragul creatoarei, dar este realmente, un parfum bun. Il poti gasi, incepand cu luna septembrie, exclusiv in magazinele Sephora. Gama este compusa din apa de parfum (pe care ti-o recomand), apa de toaleta si lotiune de corp.

Text: Alice Bursuc