Regenerare

Chiar ma intrebam ce ne pregateste Caudalie in acest sezon? Unul dintre brandurile mele preferate, Caudalie este un nume de prestigiu in industria frumusetii pentru ca este un adevarat pionier, fiind primul brand ce a folosit si patentat semintele de struguri in produsele cosmetice.

Astfel, a inceput sa se vorbeasca despre vinoterapie si efectele sale benefice pielii, cu puternic rol antioxidant. De atunci a trecut ceva timp, Caudalie devenind fruntas in vanzari, pe rafturile farmaciilor. Recent lansat, Pulpe Vitaminee este un concentrat regenerant obtinut 100% din plante. Ce face acest tratament? Revigoreaza tenul obosit prin actiunea uleiurilor esentiale, dintre care enumar uleiul extras din samburii de struguri, fireste, cel din trandafir moscat, cu efect de refacere a tesutului sau neroli. Putem spune ca este un cocktail din plante care confera fetei o doza de tinerete.

Poate fi aplicat dimineata sau seara, pe tenul curat si uscat si poate fi urmat de o crema hidratanta sau una cu rol antirid. Eu il folosesc doar seara si am observat ca dimineata fata mea este mai luminoasa, pare mai odihnita si, in general, are un tonus relaxat. Nu pot spune ca sterge ridurile, pentru ca as minti cu nerusinare, dar folosit cu strictete, atenueaza adancimea ridurilor. Produsul nu contine parabeni, uleiuri minerale, coloranti artificiali sau fenoxietanol si este disponibl exclusiv in reteaua Centrofarm. Daca ajungi in farmacie, verifica si celelalte trei produse din gama: crema antirid, fluidul antirid si crema pentru ochi si buze.

Concentrat regenerant Pulpe Vitaminee, Caudalie, 112,99 Ron.

Text: Alice Bursuc