Acum si in Romania

Intoarsa din vacanta, gasesc pe birou comunicatul de presa despre prezenta brandului Mario Badescu in Romania. Ce surpriza! Nascut in Romania, Badescu a deschis primul salon in USA in 1967 si de atunci, numele sau este asociat cu calitatea ireprosabila si eficienta unica.

Produsele sunt bazate pe extracte naturale botanice, pe ierburi medicinale si pe vitamine care regenereaza si fixeaza nutrientii necesari pielii sanatoase, toate acestea, prelucrate prin cea mai avansata tehnologie. Succes garantat! Produsele sale vizeaza in special curatarea fetei, rejuvenarea acesteia si combat urmele lasate de poluare, imbatranire sau de un mediu precar in ce priveste oxigenarea tesutului. Datorita acestor calitati, caietul de programari al doctorului Badescu este plin de nume sonore din divertisment, sport sau mediu politic. Pe scurt, a acaparat atentia!

De la Oprah, Jeniffer Aniston, Kate Moss, pana la Sarah Jessica Parker, toate se numara printre clientii salonului situat in inima New York-ului. Le poti citi testimonialele chiar pe site-ul oficial, mariobadescu.com. In portofoliu exista peste 200 de produse, lista incluzand cosmetice de curatare, de tonifiere, de hidratare, exfoliante diferite si tratamente. Dintre best-sellers, am incercat Vitamin C Serum si Drying Lotion.

Vitamin C Serum, Mario Badescu, 251 lei

Drying Lotion, Mario Badescu, 92 lei

Produsele sunt disponibile pe carespot.ro, in salonul Beauty District si in Baneasa Shopping Mall.

Text: Alice Bursuc