2 trenduri: Minx&Moon

Am vazut acest tip metalic de manichiura la vedete ca Beyonce, Heidi Klum sau Megan Fox si nu neaparat sub lumina reflectoarelor, ci purtata zi de zi. Manichiura Minx consta in aplicarea unei folii autocolante cu aspect metalic, direct pe unghia naturala. Exista mai multe modele sau culori, asa ca in functie de gustul fiecareia putem alege diverse combinatii de culori sau nuante monocrome.

Eu am incercat silver-mirror si a iesit spectaculos. Practic, manichiura devine un accesoriu de impact. Fie ca alegi leopard-print, rosu sau gri metalic, efectul va fi unul special. Poate nu indraznesti sa le porti ziua la birou, de exemplu, dar daca esti tentata, iti poti face o astfel de manichiura pentru o ocazie speciala. Daca ti se pare un pic prea indraznet pentru mani, incearca Minx pentru pedi sau doar pe o unghie, la fiecare mana (daca iti surade astfel, te sfatuiesc sa alegi degete diferite la fiecare mana – arata mai chic!). Procesul de fixare a foliei se realizeaza la cald si dureaza aproximativ 30 de minute. Autocolantul nu agreseaza unghia si manichiura rezista 10 zile.

Cea de-a doua tentatie se numeste Moon Manicure si este reversul manichiurii French. Aici intervine si pilirea unghiilor pe oval pentru ca efectul culorii sa fie si mai bine pus in valoare. De fapt, acest tip de manichiura a aparut prin 1930 cand doamnele din inalta societate purtau unghii ovale, colorate in nuante pastelate. Dupa forma rotunjita data unghiilor, se aplica la baza primul strat de lac, urmand semicercul acestora. Pe restul unghiei, se foloseste o culoare diferita; poti alege diverse combinatii de nuante constrastante sau neutre. Aceste doua servicii sunt disponibile exclusiv la Nail Spa; nailspa.ro.

Minx manicure 150 Ron

Moon Manicure, 28 Ron (pentru aplicarea lacului de unghii)

Text: Alice Bursuc