Efectul Crack Your Color!

Va spuneam intr-un articol precedent ca segmentul mani-pedi trece prin transformari majore. Noi adoptam progresele tehnologiei si nu poate decat sa ne bucure noul mers al lucrurilor.

Benzi adezive in modele diverse, top-uri cu efect crackle (care odata aplicate pe unghii se transforma in graffiti sau animal print), moduri noi de aplicare a lacurilor de unghii (Moon sau Minx), toate ne atrag atentia ca se intampla lucruri noi. Dupa ce brandurile de salon, cele profesionale, au dat startul la aceste noi abordari in stilizarea unghiilor, mai nou, si brandurile mass-market le urmeaza.

Si asta este foarte bine pentru ca oricine isi va permite sa incerce noile produse. Rimmel lanseaza colectia Crack Your Colour, o serie de lacuri care pot transforma total nuantele pe care le porti. Practic, acestea sunt top coat-uri, disponibile in trei nuante (negru, rosu si argintiu) pe care le poti aplica peste orice lac de unghii colorat. Prin uscare, stratul crackle se va crapa in forme diferite. Trebuie sa il aplici cat de repede poti si, neaparat, doar intr-un singur strat. Are o consistenta densa si, crede-ma, se aplica atat de usor incat devine incredibil de simplu sa iti pictezi unghiile!

Se usuca rapid si este si rezistent. Nu este musai sa aplici crackl-ul pe fiecare unghie, poti sa intervii pe cate doua sau trei unghii, la fiecare mana. Asta ib functie de inspiratia si gusturile fiecareia dintre noi. Oricum, e fun! Acestea sunt disponibile incepand cu noiembrie si au un pret foarte bun!

Crack Your Colour, Rimmel, 16 lei

Text: Alice Bursuc