Pudra-design

Sunt deja patru sezoane de cand marele branduri creatoare de machiaj ne ispitesc cu produse cu un design special in ce priveste pudrele de fata sau blushurile. Frumoase ca bijuteriile fine, acestea innobileaza orice arsenal de machiaj.

Cei mai renumiti directori de creatie artistica se intrec in desene care mai de care mai originale, atragatoare sau simbolizand spiritul brandului pe care acestia il reprezinta. Iar rezultatul se regaseste in casete de blush sau in pudrele de fata. Nu putem decat sa profitam de evolutia industriei si sa apreciem creativitatea acestora. Eu sigur am contribuit la acest lucru, pentru ca, pur si simplu, nu ma stapanesc! Cum sa spui nu cand ai in fata ochilor o bijuterie ca Blush Maison Lancôme? Este ca o piesa de arta in miniatura iar modelul imprimat pe pudra este inspirat dintr-o carte postala veche, reprezentand Parisul anilor ’50 si o lampa ce lumineaza Rue de Faubourg Saint-Honoré – casa Lancôme.

Impreuna cu Aaron de Mey – Make-up Artistic Director, Lancôme reinventeaza indrazneala picanta si seductia tipica femeii parisiene prin colectia de machiaj 29 Saint-Honoré, colectie in care acest blush detine un rol principal. Alaturi de el, in colectie mai gasesti o paleta pentru ochi si sprancene, trei nuante de rosu picant Rouge Absolu si doua nuante de rosu pentru noile lacuri de unghii. Culorile 29 Saint-Honoré sunt Rosu Bang Bang si nuantele neutre pentru o privire intensa (negru, gri, maro si alb), culori care se regasesc in toate produsele colectiei. Daca vrei sa faci o investitie in machiaj, imi permit sa iti recomand sa incepi cu blush-ul. Este minunat!

Blush Maison Lancôme, pret 230 Ron

Text: Alice Bursuc