Dior propune Bleu Tie

Produsul-star al noii colectii Dior este Blue Tie Evening Essentials – Smoky Eyes & Nude Lips. Este o paleta absolut superba, ce contine patru nuante pentru pleoape, un gloss si aplicatoare.

In stil couture, Dior aduce un omagiu culorii “midnight blue” ca o reinterpretare intensa purtand semnatura Tyen (Creative Director pentru divizia de machiaj Dior), pentru un tuxedo albastru, foarte sic, cu variatii si nuante de alb, nude si argintiu. Carcasa este ca o adevarata bujuterie si ascunde texturi fine, modelatoare, foarte placute la atingere.

Ceea ce observ la marile branduri de machiaj este exact transformarea texturilor – acestea sunt mai usoare, mai rezistente si cu un glow aparte, diferit de sclipirile cunoscute pana acum. Noua tehnologie se regaseste in pret, dar merita pe deplin! Un cvartet de nuante multi-compacte, paleta combina texturile mate si sclipitoare intr-o reflectie de tesatura tuxedo, pentru a crea un machiaj fabulos al pleoapelor, usor si rapid. Produsul este disponibil in doua variante, una inchisa si una deschisa, astfel ai nenumarate posibilitati pentru a obtine un machiaj smoky eyes. Aplicatoarele si oglinda incorporata in carcasa sunt foarte practice. Dincolo de clapa pe care sunt gravate literele CD gasesti un gloss de culoarea pielii care intregeste machiajul ochilor.

Blue Tie Evening Essentials, Dior, 352 lei

Alice Bursuc