O pudra adorabila!

Aproximativ in urma cu doi ani, marii producatori de machiaj au trecut la un nivel superior de prezentare a produselor, in special in cazul pudrelor de fata. Daca acum o vreme, cand ne achizitionam o pudra, caseta de ambalaj nu era o prioritate, acum, parca scoatem mai usor banii din portofel cand avem in fata ochilor o pudra-bijuterie.

Una dintre cele mai atractive pudre, nou-nouta pe rafturi, este Passion Face Palette, lansata de Clarins. Ce-i drept, prezentarea conteaza si parerea mea este ca va conta din ce in ce mai mult. Nu in defavoarea calitatii, nici vorba, dar un produs care nu imbina eficienta formulei cu o prezentare tentanta, va avea de pierdut. In cazul de fata, Passion Palette a devenit un adevarat obiect al dorintei pentru unele dintre noi.

Se aplica cel mai usor cu ajutorul unei pensule, pe fata, decolteu sau umeri. Ilumineaza pielea si ii confera un glow delicat, nu foarte intens, exact cat trebuie pentru un look de seara. Este foarte potrivita si pentru machiajul putin mai festiv al serilor de sarbatoare. Textura pudrei stralucitoare capteaza lumina astfel incat tenul va fi radios si catifelat. Pentru o aplicare cat mai naturala, ai grija sa scuturi pensula de surplus, inainte de contactul cu pielea. Specialistii Clarins spun ca este potrivita oricarui tip de piele, dar eu recomand sa nu o folosesti daca te confrunti cu probleme de genul acneei; nu va face decat sa scoata in evidenta imperfectiunile. Produsul va fi disponibil incepand cu luna decembrie in lanturile de parfumerii.

Passion Face Palette, Clarins, 165 lei

Text: Alice Bursuc