Pages: 1 2

Feminitatea frantuzeasca intr-o viziune moderna

Pentru prima oara, 3 specialisti francezi ai parfumurilor si-au unit talentele pentru a crea prima esenta feminina, eleganta, de iris: La vie est belle, de la Lancome! Afla-i secretele si descopera-l aici!

Odata cu aceasta lansare de parfum, lasam in spate era emanciparii (anii ’70), epoca puterii (anii ’80), anii cautarii identitatii (anii ’90) si triumful materialismului, tipic anilor 2000, si ne indreptam atentia spre acele lucruri care aduc bucurie si ne fac viata mai roz.

La vie este belle este un parfum impregnat cu semnificatii pentru femeia actuala, care cauta si gaseste fericirea in jurul ei.

Presedintele Lancome, Youcef Nabi, declara ca Lancome a pastrat mereu o relatie profunda, sincera, respectuoasa si nobila cu femeile, o relatie care sustine dezvoltarea, o legatura unica intr-o lume in care relatiile oportuniste sau avide de putere reprezinta etalonul. Departe de toate formele de exces si dictatele create de curentul dominant al fiecaruia dintre ultimele 3 decenii, acum, mai mult ca niciodata, feminitatea marca Lancome imbratiseaza fara teama conceptul mai putin, dar mai bun. Pentru Lancome, La vie est belle reprezinta manifestul acestei noi ere: o declaratie adresata lumii despre gratie, lumina si libertate. Este parfumul bucuriei, al zambetelor si al libertatii. Parfumul care face viata mai frumoasa!”

Dirijori si instrumente:

Parfumul a fost creat de 3 nume sonore in industria parfumeriei, trei experti care imprima produsului caracter, feminitate si dinamism olfactiv. Olivier Polge asigura aromei o eleganta profunda, atemporala, Dominique Ropion impune, gratie florilor, o virtuozitate tehnica plina de energie, iar Anne Flipo adauga o nota radianta de joie de vivre. Trei maestri pentru o reteta unica care a bifat 5521 de versiuni si trei ani de lucru! Parfumul detine 63 de ingrediente (putine pentru rata obisnuita de compusi ai unui parfum), permitand fiecaruia dintre acestea sa fie exprimat in intregime. Putin, dar mai bun. Printre acestea, exista cinci ingrediente naturale: nobletea rara a irisului pallida, profunzimea tulburatoare a „inimii” sale de patchouli, desfatarea inocenta a unui acord de inalta calitate, note de iasomie Sambac si flori de portocal tunisian.

Pages: 1 2