Colectia de machiaj Midnight Garden

Colectia transmite vibratii tropicale ce intregesc un look seducator intr-o toamna incarcata de culori voluptoase. Piesele colectiei sunt ravasitoare pentru orice beauty-lover.

Un fard de obraz in sase nuante, un ruj absolut divin, Rouge Volupte Perle, disponibil si el in sase culori, o mascara care trece testul Gene Fabuloase – Volume Effet Faux Cils, doua culori botanice de lacuri de unghii, doua nuante noi de farduri de pleoape Ombre Solo si o paleta cu cinci nuante care iti permite crearea unui machiaj subtil sau al unuia intens.

Daca vrei sa iti faci un cadou si nu prea stii ce sa alegi din toata colectia, te rog lasa-ma sa te ispitesc cu Rouge Volupte Perle. Este un ruj-bijuterie care se topeste pe buze intr-un strat voluptuos. Contine polimeri de silicon ce netezesc buzele si le ofera volum facand astfel incat textura rujului sa imbrace buzele in cel mai placut mod. Un strat hranitor si protector de acid hialuronic confera suplete si confort indelungat. Toate cele sase nuante au o stralucire aparte si un miros senzational. Este cu adevarat, o experienta senzoriala cu toate ca vorbim de un ruj. Si daca nu ma crezi, te provoc sa il incerci. Eu stiu sigur ca il voi cumpara iar si iar pentru ca este acel tip de produs care convinge prin eficienta si frumusete absoluta.

Rouge Volupte Perle, Yves Sint Laurent, 154 lei (disponibil in locatii selective Sephora)

Text: Alice Bursuc