Accord Parfait, o tentatie L'Oreal Paris

Accord Parfait este unul dintre cele mai bine vandute fonduri de ten din intreaga lume (unul la fiecare secunda!). Acum, gasim varianta imbunatatita a acestui produs – Le Teint Accord Parfait – o formula revolutionara si o textura atat de placuta, incat o poti percepe ca „pe o a doua piele”.

Acest fond de ten este formulat in 96 de nuante, astfel incat orice femeie de pe glob, cu orice tip de piele, sa il poata folosi. In Romania sunt disponibile noua nuante, ceea ce acopera nevoile tipologiilor specifice tarii noastre. Problema femeilor, in general, este ca nu isi aleg corect nuanta de fond de ten folosita. Pentru asta, Accord Parfait este coerent denumirii pe care o poarta si ne scapa de dilema eu ce nuanta port?

De mare ajutor in alegerea nuantei corecte este matricea de culoare prin care poti stabili mai usor reflexul si textura tenului. Prima data identificam tipul de ten (deschis, mediu, inchis) si apoi definim reflexul potrivit (rose, neutru sau auriu). Astfel, te poti ghida foarte simplu pentru a face cea mai buna alegere. Indicatorii reflexului te incadreaza practic in tipologia tenului tau. Daca bugetul iti permite, nu uita ca fondul de ten obtinut prin combinarea a doua nuante, este cel mai reusit, dupa cum spun profesionistii machiajului. Un aspect foarte important este chiar textura produsului: fina, luminoasa, rezistenta si hidratanta. Exact ce vrem de la un fond de ten.

Le Teint Accord Parfait, L’Oreal Paris, 60 Ron

Text: Alice Bursuc