Scapa de cele negative!

Contraceptivele orale reprezinta una dintre cele mai sigure metode de a evita o sarcina nedorita, insa aduc cu ele si o serie de efecte negative care pot aparea fie inca de la inceputul administrarii, fie dupa o perioada mai indelungata.

As vrea sa iti vorbesc despre cum putem scapa de toate neplacerile create de pilulele de zi cu zi. In primul rand, trebuie sa iti reamintesc ca inainte de a incepe sa iei anticonceptionale, se impune un control la medicul ginecolog, acesta fiind cel mai in masura sa iti prescrie pastilele potrivite. Sub nici o forma nu trebuie sa asculti parerile prietenei sau ale farmacistei. Daca unei femei i se potriveste un anumit tip de contraceptive, asta nu inseamna ca si pentru tine va functiona la fel de bine.

Unele dintre cele mai intalnite si neplacute efecte adverse ale anticonceptionalelor sunt cresterea in greutate, scaderea libidoului, retentia de apa si suprasolicitarea ficatului. Atunci cand apar aceste probleme, de obicei se recomanda schimbarea contraceptivelor, insa de curad s-a lansat un produs inovator si unic pe piata care promite sa combata toate aceste efecte neplacute. Acesta se administreaza impreuna cu anticonceptionalele.

4Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde. Cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, starea organismului fiind vizibil imbunatatita. Extractul de ceai verde are efect antioxidant si diuretic, iar in combinatie cu cromul, care regleaza glicemia si estompeaza nevoia de dulce, ajuta la mentinerea unui control eficient al greutatii corporale. Extractul de guarana creste libidoul gratie rolului sau in mentinerea unui nivel adecvat de energie si vitalitate. Extractul de urzica este diuretic, detoxifiant si combate celulita, in timp ce anghinarea stimuleaza functionarea celulei hepatice, reducand nivelul colesterolului in sange.

4Femina se poate achizitiona doar din farmacii, plafare si drogherii la pretul recomandat de 17 RON.

Text: Carmen Calin