Avon sprijina lupta contra violentei domestice

Initiativa Avon este laudabila, cu atat mai mult cu cat Campania respectului pentru femei, orientata impotriva violentei domestice, se desfasoara deja de patru ani.

Violenta domestica este o reala problema, iar compania de cosmetice lupta prin campania amintita pentru constientizarea acesteia. In Romania statisticile sunt de-a dreptul ingrijoratoare: la fiecare 30 de secunde, o femeie este abuzata; numai in 2010 au cazut victime ale violentei domestice 12.000 de femei. Iar cea mai grava fateta a acestei situatii este faptul ca 75% dintre cazurile de violenta domestica nici macar nu sunt declarate.

Si, daca aceste date nu vi se par convingatoare, ganditi-va la propriile experiente – la cazurile de femei abuzate pe care le cunoasteti, la ceea ce poate ca vi s-a intamplat chiar voua – si nu va fie teama sau frica sa le raportati. Exista programe sociale asemenea Campaniei respectului, initiate special pentru a va veni in ajutor intr-o astfel de situatie.

Puteti ajuta campania Avon si cumparand Bratara curajului 25 Ron, un accesoriu al carui imagine este actrita Reese Witherspoon, din margele placate cu argint si pietre din acrilic in forme diverse care simbolizeaza diferitele laturi ale personalitatii unei femei puternice. Puteti comanda acest accesoriu exclusiv prin intermediul reprezentantilor Avon si veti participa la strangerea de fonduri pentru sustinerea victimelor violentei domestice.

Mai multe informatii pe www.campaniarespectului.ro si pe www.facebook.com/CampaniaRespectului