Noul corector Visionnaire Lancome

Lancome a lansat in aceasta toamna Visionnaire (LR 2412 4%) – un corector avansat de pete. Este un serum facial ce reface frumusetea pielii prin uniformizarea acesteia. Mai mult decat atat, produsul aduce o inovatie tehnologica prin identificarea unei noi molecule miraculoase, numita LR 2412.

Aceasta se poate infiltra prin straturile epidermei, pentru a compensa o serie de microtransformari la nivel de tesut. Rezultatul este o piele vizibil transformata, mult mai fina, fara riduri. Regleaza problemele pigmentare si vasculare iar porii sunt diminuati vizibil. LR 2412 este compatibila atat cu structurile apoase cat si cu cele lipide.

De la primul contact, fuzioneaza cu pielea iar datorita abilitatii de patrundere in toate diviziile epidermei, forta sa de actionare este raspandita pana la cele mai adanci straturi. Inca de la aplicare, pielea se transforma sub degete, e mai supla si mai fina. Parfumul produsului combina prospetimea trandafirului cu o aroma florala ce da notele sofisticate pentru a crea o aroma originala.

Visionnaire, 30 ml , 360 Ron

Visionnaire, 50 ml, 473 Ron

Text: Alice Bursuc