Rutina de infrumusetare a lui Meghan Markle este demna de o viitoare ducesa. Insa actrita nu a aratat mereu impecabil. Vedeta si-a dorit sa fie mereu in tendinte, asa ca si sprancenele lui Meghan Markle au suferit modificari in timp!

Meghan Markle este cea mai noua „celebritate” a lumii. Indiferent ca vorbim despre tinute, despre par sau rutina de ingrijire a tenului, Meghan Markle este pe buzele tuturor. Pana la urma, ea este cea pe care Printul Harry o va duce la altar in mai.

Pe la inceputul anilor 2000, a existat un trend care a prins extraordinar de bine: sprancenele subtiri. Toata lumea a optat pentru aceast look, iar Meghan Markle nu s-a lasat mai prejos.

sprancenele lui Meghan Markle

Totusi, in zilele noastre se poarta sprancenele mai groase, stilizate si cat mai naturale. Cum a reusit Meghan Markle sa isi redobandeasca forma clasica si naturala a sprancenelor, dupa ce le-a pensat in mod repetat? Cu ajutorul unor trucuri simple din rutina de infrumusetare, pe care le poti incerca si tu acasa!

Descopera in continuare trucurile de beauty pe care le aplica Meghan Markle si imagini cu sprancenele ei subtiri vs. sprancenele perfecte de azi: