Solutii pentru revitalizarea parului, cu efect intens de regenerare

Pe cat de placuta este primavara, prin faptul ca intreaga natura renaste, pe atat de neplacute pot fi efectele pe care le produce asupra organismului nostru. Una dintre cele mai intalnite si neplacute reactii ale organismului in aceasta perioada este caderea excesiva a parului. Daca si tie iti provoaca o stare de disconfort caderea excesiva a parului si chiar rarirea lui in aceasta perioada, afla, in continuare, ce poti sa faci ca sa combati aceasta neplacere. Iata cateva solutii pentru revitalizarea parului!

Pentru inceput, este bine sa stii ca, in mod normal, firul de par trece prin mai multe faze pe parcursul ciclului sau de viata: faza anagena (de crestere), faza catagena (de regresie), faza telogena (faza de odihna a foliculului de par), iar la final faza exogena (de cadere). In mod normal, pierdem intre 50 si 100 de fire de par pe zi, care, de cele mai multe ori, se regenereaza natural. Adevarata problema apare, insa, atunci cand parul cade excesiv de mult si se remarca zonele de rarire pe scalp. Rarirea parului reprezinta, de fapt, o stare cauzata de lipsa totala a regenerarii parului sau de regenerarea scazuta a firelor de par, in urma unei caderi mai importante a acestora.

Exista numeroase cauze care pot afecta cresterea fiziologica a parului. Unele pot fi influentate de sezon (primavara si toamna), altele pot fi ereditare sau se pot datora igienei precare, stresului, poluarii, tratamentelor agresive, dietelor necorespunzatoare, sarcinii etc. In functie de problema cu care te confrunti si de gradul de afectare al parului, este foarte important sa alegi tratamente si solutii pentru revitalizarea parului, adecvate tie.

In functie de probleme, gasesti diverse solutii pentru revitalizarea parului

In acest sens, o solutie ar putea fi tratamentele cosmetice Crescina care favorizeaza regenerarea naturala a firului de par si stopeaza caderea firelor existente, parul devenind, astfel, mai des si mai puternic, inca de la radacina. Practic, in urma unui tratament cosmetic cu Crescina HFSC, se pot dezvolta, in medie, 6.300 de fire noi de par pe scalp, adica 10 fire de par noi pe 1 cm patrat. In gama de produse Crescina se regasesc tratamentul Crescina HFSC Re-Growth, tratamentul complet Crescina HFSC Re-Growth & Anti-Hair Loss si sampoanele Crescina HFSC. Toate sunt disponibile in variante pentru barbati sau pentru femei, dar si in trei concentratii diferite pentru care poti opta in functie de cat de rar este parul tau.

In cazul in care te confrunti, in acest moment, doar cu problema unui par rarit, ai putea opta pentru tratamentul Crescina HFSC Re-Growth, un produs cosmetic sub forma de fiole, care stimuleaza regenerarea fiziologica a parului in zonele scalpului care prezinta subtiere. Pentru ca tratamentul cosmetic actioneaza doar asupra bulbilor pilosi neatrofiati complet, este recomandat sa il utilizezi imediat dupa depistarea problemei.
Formula inovatoare pentru Crescina Re-Growth HFSC este compusa din cisteina (aminoacid), lizina (aminoacid), glicoproteina (molecula proteica), benzil Nicotinat (vasodilatator), mediu hidroalcoolic si Stem – Engine (complex de celule stem vegetale). Impreuna, ingredintele actioneaza asupra bulbilor, pentru a favoriza dezvoltarea unor noi fire de par in zonele cu probleme.

Daca, totusi, te regasesti in situatia in care parul iti cade in mod excesiv si il simti cum se rareste, este recomandat sa optezi pentru tratamentul complet Crescina Re-Growth & Anti-Hair Loss, care nu doar stimuleaza regenerarea parului, ci si actioneaza asupra folicului pentru a bloca desprinderea firului de par si pentru a reduce, astfel, pierderea parului. Tratamentul complet contine atat fiole Crescina Re-Growth, cat si fiole Crescina Anti-Hair Loss, acestea din urma avand in compozitie hidroxiprolina, acid aspartic, activator enzimatic, taurina, vasodilatator si mediu hidroalcoolic.

Ambele variante de tratamente sunt disponibile in farmacii, in formule pentru femei sau pentru barbati, in 3 tipuri de concentratii diferite, cu dozaje specifice etapelor de rarire:
Formula 200 – recomandat in stadiile initiale de pierdere a densitatii parului;
Formula 500 – recomandat in stadiile medii de pierdere a densitatii parului;
Formula 1300 – recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului.

Pentru rezultate bune, este recomandat ca tratamentul cosmetic sa fie urmat pe o perioada de minimum 2 luni, de 2 ori pe an.

Pentru revitalizarea completa a parului, poti folosi, complementar tratamentului Crescina HFSC, si samponul Crescina HFSC. Acesta curata parul delicat si nu agresiv, poate fi folosit pentru spalari frecvente, chiar zilnice, si lasa parul moale, luminos si voluminos. Sampoanele Crescina HFSC contin nucleul brevetat al Crescina Re-Growth (cisteina, lizina, glicoproteina), asociat cu HFSC (Stem-Engine), si complecsii HSSC. Astfel, folosit complementar cu tratamentul cosmetic pe baza de fiole, favorizeaza cresterea naturala a parului.

Solutii pentru revitalizarea parului primavara? Eficacitatea produselor Crescina HFSC este demonstrata prin teste clinice, efectuate de-a lungul a nu mai putin de 16 ani.

Foto: Guliver, Facebook Crescina