Solutii alternative: homeomezoterapia

Am ales sa ignor botoxul. Desi mi s-au povestiti atat de multe lucruri despre benefiiciile unei sedinte cu botox, eu am optat pentru o alta metoda de intretinere a fetei si anume homeomezoterapia. Aceasta se traduce prin injectarea unor preaparate homeopatice exact in zonele pe care ni le dorim. In cazul meu, interventia este pentru zona fetei.

Iti spun sincer ca arat mai odihnita si mai luminoasa si asta pentru ca acel cocktail contine concentratii mici, fiziologice de substante nutritive care isi fac treaba repede si bine. Printre acesti ingredienti se numara aminoacizi, vitamine, minerale, organoterapice, nosode (remedii de natura biologica) si remedii homeopate clasice de drenaj sau de faza. Doamna doctor Cristina Bogdan spune ca “toate acestea se injecteaza doar in zonele de acupunctura”, pentru ca rezultatul sa fie vizibil cat mai repede. Doamna doctor recomanda o sedinta pe saptamana pentru inceput; recunosc ca nu am ajuns la performanta de a ajunge la cabinet in mod regulat, dar atunci cand merg, ma simt excelent. Toate aceste ingrediente sunt sub forma dinamizata si actioneaza ca mediatori ai reactiilor metabolice fiziologice din organismul nostru, astfel incat acestea sunt rapid recunoscute de sistemul biologic uman. Sigur te gandesti ca este dureros, dar lucrurile nu stau chiar asa. Este drept ca exista un disconfort exact in momentul injectarii, dar este suportabil. Vorba aceea, rabdam pentru frumusete! Si, oricum, se foloseste un anestezic de contact ce isi face treaba remarcabil daca exista putina rabdare, pentru ca acesta sa isi faca efectul.

Homeomezoterapia imbunatateste tonusul pielii, estompeaza ridurile fetei, gatului si decolteului, revitalizeaza tesuturile, sporeste fermitatea acestora si lista poate continua. In plus, eu acum iti povestesc doar despre tratamentul facial, dar homeomezoterapia poate fi aplicata si corporal, cu efecte benefice asupra vergeturilor sau a ridurilor. Dar despre asta iti voi scrie altadata, curand.

Poti incerca tratamentul de homeomezoterapie la Naturopathya Med, strada Tudor Vianu 36, la Dr. Cristina Bogdan.

Text: Andreea Raicu