Ofera-ti un masaj reconfortant!

Ritualul de demachiere face parte din viata fiecarei femei. Ca sa eviti rutina instalata in procesul zilnic de demachiere, schimba produsele o data la cateva luni si incearca texturi diferite.

Am descoperit un altfel de demachiant. Marionnaud propune ca acest ritual de indepartare a machiajului si totodata a impuritatilor depuse pe fata sa fie unul placut si reconfortant. Asadar, Relaxing Massaging Cleanser este mai mult decat un simplu demachiant, acesta oferind posibilitatea de a curata fata printr-un masaj relaxant dar tonifiant, in acelasi timp. Textura sa imita icrele rosii, prezentandu-se sub forma unor mici perle care se sparg prin masaj si, in contact cu pielea, se transforma in cel mai minunat demachiant. Poate fi folosit dimineata si seara, pe orice tip de piele, stimuland tesutul celular. Fereste zona delicata din jurul ochilor si aplica textura pe fata umeda.

Produsul necesita clatirea cu apa si poate fi folosit ca atare, cu ajutorul degetelor sau, foarte eficient, si cu un burete pentru indepartarea machiajului. Pielea ramane curata si fina. Chiar dupa primul test, pot sa spun ca a devenit unul din produsele mele preferate, desi fac parte din acea categorie de consumatoare care prefera laptele demachiant. Il gasesti in lantul de magazine Marionnaud, de unde poti cumpara si buretei adecvati curatarii fetei.

Relaxing Massaging Cleanser, Marionnaud, 54 Ron

Text: Alice Bursuc