Impotriva semnelor de imbatrinire

Mi-a placut in mod special acest tratament pentru ca are o absorbtie rapida si o eficienta de remarcat. Intreaga gama Capture Totale are ca target imblanzirea ridurilor, redarea fermitatii tesutului si cuprinde si alte produse, cum ar fi trei serumuri cu target diferit si o crema, la fel, antiage.

Tratamentul pentru ochi are o textura cremos-lejera ce patrunde imediat in piele oferind un tonus imbunatatit si un regim zilnic de ingrijire impotriva pielii pliate din jurul ochilor. Are o putere de regenerare datorata unui complex patentat de Dior, Longoza-Cellular Complex ce infuzeaza tesutului un festin de ingrediente active targetand celulele-stem. Acest complex permite si redobandirea luminozitatii zonei din jurul ochilor, conferind rapid un aspect odihnit, hidratat si radios.

Asadar, daca te deranjeaza ridurile si vrei sa le imbalnzesti aspectul, Soin Regard Multi-Perfection Eye-Treatment iti poate fi aliat in aceasta cauza. Desigur, ar ajuta ca in fiecare seara dupa demachiere, sa faci un masaj delicat in jurul ochilor, cu miscari circulare, de la interior, catre exterior. Ai sa razi, dar este un exercitiu extrem de efcient si daca adaugi ritualului cu un produs special creat pentru ochi, o sa fii incantata de rezultate.

Aplica produsul dimineata si seara. Un secret din ritualul meu de ingrijire a zonei sensibile din jurul ochilor este sa aplic un prim strat de crema cu ajutorul caruia fac si masajul de care iti spuneam pret de 4-5 minute, astept apoi cateva minute sa fie absorbit si pielea sa se relaxeze si la final mai aplic odata produsul, doar atat cat sa stea la suprafata pielii. Astfel, ofer un ritual complet si generos ce chiar da roade.

Este adevarat ca este o treaba meticuloasa, dar stii ca pielea din jurul ochilor este cea mai subtire de pe intreaga suprafata a corpului, cea mai sensibila si cea care cedeaza in fata timpului cel mai repede? Asadar, sigur merita un plus de preocupare.

Tratament pentru ochi Capture Totale, Dior, 428 Ron

Text si foto: Alice Bursuc