Cum sa-l folosesti corect

Ceea ce mi-a starnit interesul de a testa un scrub anticelulitic a fost faptul ca brandul este unul dermatocosmetic iar acest lucru ma face sa fiu increzatoare ca produsul este bine formulat. Cellu Free, de la Pharmacelis, este destinat pentru uzul zilnic si pregateste pielea pentru o buna absorbtie a unui produs-tratament ce va fi aplicat ulterior dusului.

Indeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului si, in acelasi timp, stimuleaza microcirculatia pielii, dar si accelereaza arderea grasimilor sau eliminarea toxinelor. Il poti integra in ritualul tau zilnic pentru un tonus bun al pielii. Iti recomand sa insisti pe zonele target: coapse, fese, abdomen sau brate. Eu l-am aplicat pe pielea umeda, ca atare, direct din palme, dar si cu ajutorul unui burete de corp. Acesta din urma face ca produsul sa genereze mai multa spuma, asadar recomand  aplicarea cu buretele pentru pielea usor sensibila sau bronzata. Fiind mai multa spuma, actiunea de frecare este mai blanda. In timpul clatirii, este bine sa alternezi temperatura apei, intre cald si rece.

Poate nu suna placut, dar ajuta, de asemenea, la tonusul pielii. Dupa dus, aplica un gel sau o crema cu acelasi rol care poate fi orice alt brand iti place, dar tine cont de faptul ca un dermatocosmetic are grija de pielea ta asa cum trebuie. Eu as miza pe asta! La final, imi place ca am pielea foarte neteda si ferma. Este adevarat ca trebuie sa ai putina rabdare; un ciclu de 21 este indicat pentru ca produsul sa dovedeasca ce poate face.

Scrub anticelu PHARMACERIS: gel de dus anticelulitic, 76 Ron

Text: Alice Bursuc