Ingrijirea ochilor

De cate ori se lanseaza un roll-on pentru ochi sunt prima la testat. Pur si simplu, acest tip de produs mi se pare practic si eficient. The Body Shop a lansat o gama numita Natrulift, destinata pielii mature iar unul dintre produsele pe care l-am incercat este Natrulift Refreshing Eye Roll-on.

Este foarte placut de folosit dimineata, imediat dupa trezire, lucru pe care il poti face in timp ce iti bei cafeaua sau iti verifici mailul. Este mic, usor de purtat si simplu de folosit. Pentru a-i intensifica efectul, m-am gandit ca dupa roll-on sa aplic si sa masez o crema de ochi antirid. Si chiar functioneaza! Astfel, relaxezi zona sensibila din jurul ochilor, hranesti pielea cu ingrediente potente, specifice pentru tratarea unui ten matur si luminezi privirea. Produsul contine extract de rodie organica ce confera fermitate si hidratare, gel de aloe vera pentru calmare care, cum bine stii, si hidrateaza, ulei de nuca braziliana, cofeina si extract de mere ce actioneaza ca un boost pentru elasticitate pielii. Are un efect temporar de lifting si, bineinteles, actioneaza asupra ridurilor si pungilor de sub ochi. Brandul recomanda folosirea produsului si peste machiaj, dar eu optez sa il aplic doar pe pielea curata, prin miscari circulare.

Il poti comanda online, ceea ce implica un cost de 12 lei pentru livrare, dar cand nu ai timp de colindat prin oras, eu spun ca merita!

Natrulift Refreshing Eye Roll-on, The Body Shop, 73 lei

Text: Alice Bursuc