Serum pentru parul colorat

Stii bine ca un par sanatos si stralucitor se obtine prin ingrijire si observatie. Trebuie sa ii oferim parului mai mult decat o simpla samponare. Acesta, in special daca este tratat chimic (vopsit), are nevoie de nutrienti hidratanti, cu putere de regenerare si de ce nu, cu potential de prelungire a stralucirii culorii pe care o porti.

Mai nou, Pantene detine in portofoliul sau un serum foarte convingator in ce priveste redarea stralucirii suvitelor. Asadar, am incercat 3 Minutes Miracle Serum, care promite ca urmatoarea mea vizita la salon va fi mai tarziu decat de obicei, lucru datorat faptului ca ingredientele sale ofera luciu indelungat si regenerarea structurii firului de par.

In timpul vopsirii, stratul de protectie naturala a firului de par este afectat, acesta fiind vulnerabil si slabit. Stim ca vospirea parului duce in timp la deteriorarea acestuia, dar sa recunoastem, toate ne bazam pe faptul ca parul va creste si va creste sanatos. E bine sa fii optimista in acest sens, dar este si mai bine sa fii constienta ca atunci cand deteriorezi trebuie sa si repari. Specialistii spun ca fetele (si baietii, de fapt) incep sa se vopseasca la varste din ce in ce mai mici, din dorinta de a schimba ceva, de a fi stylish, de a impresiona sau doar pentru o stare de spirit mai buna.

Toate bune si frumoase, doar ca este pacat ca ne dam seama de daune mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta. Fii precauta pentru ca merita!  Solutia Pantene este aplicarea acestui serumul, imediat dupa ce spalam parul si indepartam surplusul de apa. Se lasa trei minute si se clateste. Eu am parul mediu si firul subtire, am folosit doar jumatate dintr-un flacon (in set sunt trei). Brandul recomanda folosirea unui flacon per spalare, dar mie mi-a fost de ajuns doar jumatate. Este pacat ca flaconul are un dop de unica folosinta; dupa ce-l rupi, practic trebuie sa consumi produsul in intregime (in cazul meu l-am infasurat in folie de plastic si l-am pastrat ferit de caldura, pentru urmatoarea samponare). Mi-a hidratat parul si mi l-a facut mai plin, mai stralucitor. Reteta contine o combinatie de proteine si vitamine care nu face decat bine parului. Incearca-l si tu!

3 Minutes Miracle Serum – Color Therapy, Pantene, 20,40Ron

Text si foto: Alice Bursuc