Un machiaj spectaculos in citeva clipe

Poate crezi ca este ceva foarte complicat, dar iti voi spune tot ce trebuie sa stii pentru a obtine un machiaj spectaculos si foarte rapid pentru ochi! Ai nevoie de trei produse: Glamour Dust (paietele sub forma de pudra), Glitter Glue (baza pentru machiajul pleoapelor) si o mascara de volum, orice mascara iti place tie.

Ambele produse de pleoape sunt Too Faced si le gasesti in exclusivitate la Sephora. Trebuie sa machiezi in intregime o pleoapa si abia apoi sa treci la cealalta. Incepe cu aplicarea bazei; poti face acest lucru fie cu degetele, fie cu un aplicator-burete (eu am incercat cu degetele si rezultatul a fost incredibil). Dupa acest pas, foloseste pensula-aplicator pentru a adauga fard pulbere, putin cate putin, din coltul intern al ochilor spre exterior. Ramane la alegerea ta cat de intens va fi machiajul la final; poti adauga pana la colorarea completa a pleoapelor cu glitter, sau poti opta pentru un machiaj la baza genelor.

Dupa ce termini un ochi, continua cu celalalt, in aceeasi maniera. Fii atenta ca fardul este foarte fin si poate zbura de pe aplicator, asa ca inlatura surplusul, scuturand de fiecare data pensula. La final, aplica doua straturi de mascara. Este spectaculos! Culoarea fardului este un argintiu cu irizatii de albastru-mov, intens stralucitor si foarte sic. Putin gloss, si poti merge la orice gala sofisticata, concert sau party! Cand porti acest machiaj este de preferat sa ai o tinuta cat mai simpla si cool, pentru a-l pune in valoare, altfel vei avea un aspect foarte incarcat.

Glamour Dust Glitter Pigment, Too Faced, 76 lei

Glitter Glue Shadow Insurance, Too Faced, 72 lei 

Text: Alice Bursuc