Aparatul de intins parul in vacanta

Nu stiu daca ti s-a intamplat sa calatoresti cu toate cele necesare pentru a fi cat mai aranjata, dar eu fac asta si o recunosc. Impacheteaza ondulatorul, nu uita placa de par, fardurile, penseta, accesoriile pentru intretinerea manichiurii… si tot asa.

Am fost atat de placut surprinsa cand am descoperit ca exista varianta mini a placii! Corect se spune aparat de indreptat parul, dar toata lumea ii zice, totusi, placa de par. Asadar, indiferent de cum o numim, ea se afla de multe ori in bagajul domnisoarelor si al doamnelor care sunt foarte atente la detalii si nu sunt eu aceea care sa judece lucrurile acestea pentru ca ma numar printre ele.

Baby SXE Purple Zebra, de la Corioliss este practica si splendida. Este mica exact cat palma, usoara si iti indreapta parul imediat. S-a dovedit a fi foarte utila pentru calatoriile scurte, cand trebuie sa arati bine, dar nici nu prea ai chef sa mergi la coafor intr-un oras strain. Plus ca pentru vacantele mai lungi este exact ce trebuie! Se incalzeste la 200° C in 30 de secunde, are efect antistatic si, foarte important, este din titan (deci are grija de sanatatea firului de par si il protejeaza impotriva caldurii excesive). Ionii negativi potolesc firele rebele si ordoneaza suvitele, ca si cum ai trecut pe la salon.  Ca sa nu mai spun ca poti realiza cu ea chiar si onduleuri, daca stii cum anume sa faci asta cu o placa. Asadar, pentru indreptarea bretonului sau nu doar a acestuia, ia in considerare mini-placa. Incape in orice valiza si nu este grea deloc. Plus ca este foarte sic! Sa nu uit…este disponibila in negru, purple zebra (ca a mea) si red leopard.

Aparatul de indreptat parul Baby SXE Purple Zebra, de la Corioliss – il poti gasi in salonul Yvonne din centru capitalei; pentru detalii acceseaza salonyvonne.ro. Pretul este de 320 lei.

Text si foto: Alice Bursuc