Test prin comparatie!

Obsesia legata de aparitia ridurilor este clasata si asumata. Recunosc, m-a preocupat mereu ingrijirea pielii si daca m-as intalni cu pestisorul de aur, l-as ruga frumos ca pielea mea sa nu imbatraneasca urat si sa nu se plieze excesiv. Stiu ca este o afirmatie care suna usor superficial, dar nu te pui cu obsesiile!

Asadar, mereu, dar mereu, caut creme de ochi care sa imi binedispuna psihicul si sa ajute zona din jurul ochilor. Ieftin sau scump, produsul trebuie sa-si faca treaba; alegerea produsului nu este neaparat o chestiune de buget. Prin prisma jobului, intru in contact cu produse de tot felul. Asadar, de trei saptamani folosesc o crema de ochi scumpa, Cellular Eye Cream Platinum Rare, La Prairie. Costa destul de mult, dar explicatia pretului o da si numele cremei. Cel mai pretios metal cunoscut, platina, este transformat prin tehnologia laboratoarelor La Prairie intr-o textura ce combina actiunea rapida a unui serum cu confortul oferit de o crema.

Actioneaza ca un usor lifting, hidrateaza, lumineaza si imblanzeste ridurile. Am vrut sa scriu acest post dupa ce termin cele 28 de zile in care pielea absoarbe si reactioneaza in urma aplicarii unui nou produs. Sunt spre finalul testului si pot sa-ti spun ca exista diferente intre ochiul drept (unde am folosit constincios crema La Prairie) si cel stang (pentru care am folosit un produs mass-market). Am ales produse extreme pentru a observa mai bine rezultatul. Diferentele sunt vizibile, pielea este superior hidratata si luminoasa, cat despre riduri, sunt mai putine! Prin comparatie, se pare ca functioneaza!

Cellular Eye Cream Platinum Rare, La Praire, 1200 Ron

Text si foto: Alice Bursuc