Masca minune

Indraznesc sa spun ca industria frumusetii se misca repede si bine. Nu exista saptamana care sa ma lase indiferenta la aparitia vreunei formule inovatoare sau a unui concept special.

Mai nou, ma vrajesc efectele tratamentelor nocturne si eficienta ingredientelor folosite. In Paris, am descoperit o gama formulata special pentru femeile care traiesc in stresul orasului. Sampar este un brand care ingrijeste tenul supus stresului specific aglomeratiilor urbane. Daca privesti atenta, pana si designul ambalajului este creat pentru a sustine filosofia brandului. Nocturnal Rescue Mask face parte din gama Pure Perfection, semnata de Sampar si este o doza sigura de frumusete. Pe langa faptul ca nu ma pot abtine sa nu iti scriu despre tot ce aflu nou, am ales sa iti recomand acest produs pentru ca echilibreaza excelent tenul, iar dupa zilele fierbinti de vara, avem nevoie de asa ceva.

Contine soia care este recunoscuta pentru efectele sale de regenerare celulara si extract de castana porceasca, cu rol antiinflamator. Se aplica seara, inainte de culcare, pe tenul curat, si se lasa pe fata intreaga noapte. Textura este foarte lejera, practic nu o simti pe ten. Dimineata se clateste, dupa care se aplica o crema hidratanta, matifianta, cu SPF de preferat, sau orice este alta crema de zi. Efectul este fantastic, pielea ramane fina si aerisita, de parca tocmai te-ai ridicat de pe patul de cosmetica.

Din pacate, brandul nu este disponibil in Romania, dar poti afla mai multe despre produsele lor si modalitatile de shopping online pe www.sampar.com.

Text: Alice Bursuc