Kitul perfect de calatorie

Inlocuieste-le cu splendidele foite demachiante de la Boots, mult mai practice pentru calatorii. In primul rand este foarte confortabil sa nu stai cu grija ca sticla cu dizolvant ti se va rasturna in geanta!

Apoi, nu mai cari/consumi dischetele de bumbac care permit dizolvantului sa curete lacul de pe unghii. Calatoresti mult sau putin, foitele demachiante de la Boots (am incercat si alte branduri, dar cele de la Boots sunt cele mai placute) sunt un adevarat must-buy! Cutia este mica dar contine 15 dischete fine, impregnate cu dizolvant, care – crede-ma ca le-am pus la incercare – pot indeparta minutios cea mai incapatanata si pigmentata culoare de lac de unghii. Si, bineinteles, nu contin acetona!

Eu am o cutie si la birou si m-a salvat de nenumarate ori de o manichiura ciobita. Nail Polish Remover Pads este disponibil in doua variante: Moisturizing (cu vitamina E) sau Conditioning. Din pacate, nu le poti gasi in tara desi incerc sa conving Boots Romania de succesul acestui produs (poate, poate…!). Costul unei cutii cu 15 dischete este in jur de 2 lire sterline, adica aproximativ 10 Ron, merita din plin! Iar ca manichiura ta sa arate ingrijit, pune in necessair si un mini ulei de cuticule.

Cand cuticulele sunt hidratate, pare ca tocmai ce ti-ai facut manichiura. Bon voyage!

Text: Alice Bursuc