5 zile, 5 parfumuri

Setul Collection Absolue, de la Atelier Cologne este un rasfat olfactiv foarte relaxant, placut si diferit, in acelasi timp. De ce spun asta? Pentru ca in cutie gasesti cinci arome originale ale casei Atelier Cologne: Orange Sanguine, Grand Néroli, Bois Blonds, Trèfle Pur si Oolang Infini.

Fiecare sticluta are 30 ml si are un design minimalist ce face parfumul si mai tentant pentru ca este foarte usor de purtat in geanta. Dar nu neaparat despre sticluta vreau sa iti scriu. Aceasta colectie este foarte sic pentru ca m-a inspirat sa port cate o alta aroma, in fiecare zi de lucru. Astfel ca incep saptamana cu Orange Sanguine care este energizant, cu un miros de portocale dulci si coaja amaruie, foarte potrivit pentru o zi de luni. Marti, imi intru in ritm cu Grand Neroli ce face trecerea spre miezul saptamanii cu un buchet de note verzi, imblanzite parca de mosc si vanilie. Miercuri, revin la o stare de confort cu Trèfle Pur ce imprastie note proaspete, iar spre finalul saptamanii, alternez intre Bois Blonds si Oolang Infini, ambele cu note voluptuoase ce reusesc sa imi dea o stare excelenta.

Este un alt mod de a privi lucrurile, desi recunosc ca experimentele mele in ce priveste parfumeria sunt uneori  excentrice. Poate ai spune ca este costisitor, dar crede-ma ca 150 de ml de parfum, cat au toate sticlutele impreuna, este o cantitate suficienta pentru cateva luni bune. In plus, porti ceva diferit, o aroma aleasa si pe care stii ca nu o vei regasi cu usurinta in jurul tau. Fiecare sticla in parte este reincarcabila si dopul permite atat pulverizarea aromei, cat si aplicarea stropilor direct pe punctele de puls, prin indepartarea totala a dopului.

Collection Absolue, Atelier Cologne, 945 lei (produs disponibil in Madison Perfumery)

Text: Alice Bursuc