Metoda Intraceuticals

Este vorba despre un tratament facial pe care il poti face doar la salon. Aceasta metoda practic inlocuieste tratamentele obisnuite cu substante active precum vitamine, antioxidanti sau acid hialuronic.

Aceste ingrediente sunt introduse cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric ce face posibila patrunderea substantelor in straturile inferioare ale pielii, ele ajungand chiar pana la derm. Pielea arata excelent, se simte foarte hidratata si relaxata. A doua zi dupa tratament poti observa efectul; in cazul meu a functionat excelent. Pe langa oxigenare, Intraceuticals poate avea si alte target-uri: rol antiaging sau antiacnee.

Eu iti scriu despre Oxigen Infusion pentru ca asta am dorit sa incerc si, dupa vara, mi-a prins foarte bine. Sistemul, care este foarte popular in America, de unde provine, actioneaza asupra pielii, regenerand tesuturile din profunzime spre exterior. Nu este dureros, simti pe fata un jet de aer umed. Tratamentul dureaza aproximativ o ora si jumatate si este recomandat sa fie reluat lunar, timp de sase luni. Dar chiar si o singura sedinta are efecte imediate; desigur, nu te astepta ca aceste efecte sa dureze la fel de mult ca tratamentul complet.

P.S.  Tocmai am aflat si despre gama de oxigenare celulara de la Zuccari. De fapt este vorba despre un supliment nutritiv care se combina cu apa si se inghite. Contine oxigen, 78 de minerale ionice, 34 de enzime si 17 aminoacizi, toate extrase din ape de izvor, minerale si din plante fosilizate din pamanturi virgine. EurO2 hraneste, detoxifiaza si regenereaza organele, fiind o metoda suplimentara de reechilibrare a organismului. Il poti gasi in farmaciile Dona, Catena si Plafar sau la cabinetul doamnei doctor Cristina Bogdan, www.chrismedlife.ro

Text: Andreea Raicu, Foto: Guliver