Foite autocolante pentru unghii

Un murmur general a cuprins editorii de frumusete in ultimele saptamani. Se vorbeste permanent despre aceasta noua solutie de a ne colora unghiile. Imi aduc aminte ca mereu mi-am dorit sa se inventeze lacul de unghii cu uscare instant si iata despre ce iti scriu acum…

Ok, nu este un lac propriu-zis, dar rezultatul este identic si foarte comod. Practic, poti machia unghiile cu aceste autocolante care imita excelent lacul clasic, au luciu si ceva in plus, deloc de neglijat, si anume rezistenta; datorita polimerilor flexibili din formula lor, uiti de grija unghiilor ciobite timp de 10 zile. Fiecare foita este formata de fapt din multe straturi extrem de subtiri de smalt. Datorita tehnologiei avansate a lipiciului integrat in aceste foite, dar si datorita faptului ca sunt create din smalt folosit in lacurile de unghii obisnuit, acestea se pot indeparta foarte usor cu un dizolvant banal si arata foarte bine pe unghii.

Se vand in seturi complete ce servesc mai multor manichiuri si, in functie de model (nu toate sunt uni), poti fi creativa si sa iti colorezi unghiile diferit. Eu am vazut combinatii de 7 unghii uni, plus trei, cu diverse modele complementare. Nu arata rau! Eu am inclinatii clasice in ce priveste manichiura, dar este de admirat creativitatea la care te imbie aceste autocolante. Pune cate o foite pe fiecare unghie si doar asigura-te ca se lipeste uniform pe suprafata acesteia, fara goluri de aer. Cand ajungi la bordul unghiei, indeparteaza excesul autocolantului prin simpla pilire (ca si cum ai pili varfurile); surplusul se va rupe, pur si simplu. Cam asta este tot! Usor, rezistent si recunosc, tentant.

Text: Andreea Raicu