Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Culorile parului in primavara 2017

Pastelurile, nuantele calde de blond sau castaniu natural sunt culorile parului in primavara 2017.

Primul anotimp stabileste noile tendinte ale anului, atat in materie de imbracaminte si accesorii, cat si frumusete. Nuantele parului se schimba in aceasta primavara: de la tonurile inchise din iarna la pasteluri, blond natural sau ciocolatiu. Sunt doar cateva dintre culorile de care ne-am indragostit in acest sezon. Culorile parului in primvara 2017 amintesc de zilele calde, ploile marunte si rapide, si florile pe care le admiram peste tot.

In aceasta primavara aveti toate sansele sa incercati ceva nou, pentru ca aceasta perioada aduce cu ea si un indemn bland la reimprospatare, revitalizare si reinoire.

Culorile parului in primavara lui 2017: se poarta pastelurile

View this post on Instagram

Purple haze #tbt #Coachella15

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

Inspiratia florala va defini intotdeauna trendurile de primavara” spune hairstilistul Hannah Edelman, pentru Popsugar. Prin pasteluri se sugereaza schimbarea directiei spre nuante de roz, violet si albastru.

Tonurile pastelate se potrivesc pentru oricine, tocmai de aceea sunt printre culorile parului in primavara 2017. Acestea au nevoie totusi de ajustarile de rigoare, precum o culoare mai tare, pastelata si uniforma, perfecta pentru o piele palida sau o nuanta florala, iar varfurile pale care se potrivesc de minune cu un ton mai inchis al pielii.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9