Rutina zilnica de infrumusetare trebuie sa fie adaptata in functie de varsta si nevoile tenului tau. Daca ai pielea uscata, folosesti produse hidratante, iar daca ai tenul gras, eviti produsele pe baza de ulei. Totusi, cum iti adaptezi crema de fata atunci cand apar ridurile? Pentru a te ajuta, ti-am pregatit o lista cu cele mai bune creme antirid pe care le gasesti in magazine!

Alegerea unei creme pentru fata nu presupune prea multa filozofie. Ai nevoie de un produs care sa fie potrivit pentru tenul tau si sa acopere nevoile pielii. O crema hidratanta si o apa termala daca ai tenul uscat, produse pe baza de retinol pentru tenul cu pete si creme fara uleiuri pentru tenul gras.

cele mai bune creme antirid

Insa, cand apar ridurile, trebuie sa fii mai atenta la alegerile pe care le faci! Pe de-o parte, ai nevoie de un produs care sa respecte nevoile pielii tale, dar si de un produs antirid. Ce alegi sa faci in acest caz? Tratezi nevoile tenului sau incerci sa intarzii aparitia ridurilor?

Ei bine, daca ti-ai pus recent aceasta intrebare, ar trebui sa stii ca nu trebuie sa faci o alegere. Exista produse antirid potrivite pentru toate tipurile de ten! Tocmai de aceea, ti-am pregatit o lista intreaga cu cele mai bune creme antirid, pe care sa le alegi in functie de nevoile pielii tale.

Descopera in continuare 17 cele mai bune creme antirid si alege varianta ideala pentru tine: