Echipa

Andreea Raicu

Director editorial

Am muncit mult sa aflu cine sunt cu adevarat pentru ca am inteles ca doar asa pot sti ce vreau. Vreau sa creez o lumea frumoasa, o lume in care sa traim frumos si liber in functie de adevarurile noastre, de dorintele noastre, de noi. Vreau sa sa fiu schimbarea pe care o vreau in lume. V...

Am muncit mult sa aflu cine sunt cu adevarat pentru ca am inteles ca doar asa pot sti ce vreau. Vreau sa creez o lumea frumoasa, o lume in care sa traim frumos si liber in functie de adevarurile noastre, de dorintele noastre, de noi. Vreau sa sa fiu schimbarea pe care o vreau in lume. Vreau sa inspir cat mai multi oameni sa traiasca asa cum vor, vreau sa schimb lumea.

Liviana Rotaru

Redactor-sef

Am lucrat patru ani in departamenul de investigatii al unuia dintre cele mai puternice ziare din Romania. Am lucrat patru ani in echipa unei reviste detinute de cel mai vast trust de presa din Romania.
Acum lucrez la cel mai bun site pentru femei. Nu o spun eu. O spune editia de a...

Am lucrat patru ani in departamenul de investigatii al unuia dintre cele mai puternice ziare din Romania. Am lucrat patru ani in echipa unei reviste detinute de cel mai vast trust de presa din Romania.
Acum lucrez la cel mai bun site pentru femei. Nu o spun eu. O spune editia de anul trecut a competitiei Digital Divas.
Dincolo de aceasta statistica, sunt ziarista. Asta mi-am dorit sa fac, asta fac. Si cred ca e un mare noroc sa ti se indeplineasca un asemenea vis. Sa faci ce iti place. Sa nu fii stresat duminica seara la gandul ca luni te duci la serviciu. Eu nu sunt! Imi place ce fac, site-ul acesta e o bucurie pentru mine si imi doresc sa fie o bucurie pentru toti oamenii care il citesc.
Sunt o calatoare, o iubita si o iubitoare, sunt vesela,citesc, citesc, citesc, gatesc, dansez, nu stiu sa cant, schiez, nu desenez, rad mult si tare, imi place inghetata si imi place de Cristi.

Maria Anca Zarnescu

Beauty editor

Adela Baboschi

Imi plac cuvintele, mai ales cand se prind in jocuri nebanuite si aduc un strop de culoare in sufletele cititorilor. Cu ajutorul lor, orice este posibil. De aceea, mi-am dorit dintotdeauna sa lucrez intr-un domeniu care sa foloseasca aceste „unelte“ nepretuite pentru a face lumea ma...

Imi plac cuvintele, mai ales cand se prind in jocuri nebanuite si aduc un strop de culoare in sufletele cititorilor. Cu ajutorul lor, orice este posibil. De aceea, mi-am dorit dintotdeauna sa lucrez intr-un domeniu care sa foloseasca aceste „unelte“ nepretuite pentru a face lumea mai buna. Din intamplare am ajuns sa fiu redactor la o revista de femei si, ca intr-un carusel de experiente frumoase, de-a lungul timpului, am cochetat cu mai multe tipuri de scriitura, din diferite domenii. Chiar daca au trecut ani buni de cand sunt jurnalist, inca ma emotionez cand calc intr-o redactie noua sau cand imi cunosc cititorii, cum de altfel ma bucur ca un copil daca articolele mele sunt apreciate si, mai ales, de folos celor care le citesc. Sper sa ne cunoastem mai bine pe site-ul andreearaicu.ro si sa iti fiu de ajutor cu articole interesante, prietenoase, calde, ca si cum am sta la o cafea si am discuta cate-n luna si in stele.

Iulia Dumitru

Teodora Radu

Redactor

In 2007 am inceput calatoria in minunata lume a presei. Presa online, ca am crezut de la inceput ca internetul ne va ajuta sa ne schimbam. Sa fim mai buni. Stiam tot ce se intampla in tara si in Bucuresti, ca editor desemnat sa ofere cele mai bune variante de petrecre a timpului liber. ...

In 2007 am inceput calatoria in minunata lume a presei. Presa online, ca am crezut de la inceput ca internetul ne va ajuta sa ne schimbam. Sa fim mai buni. Stiam tot ce se intampla in tara si in Bucuresti, ca editor desemnat sa ofere cele mai bune variante de petrecre a timpului liber.

Am aterizat apoi intr-o mare redactie cu sute de oameni implicati, dornici sa-si vada articolele in publicatiile cel mai bine vandute din tara. Departamentul in care ma potriveam de minune se ocupa de mondenitati, TV & cinema si timp liber.

Apoi am mai facut un pas inainte spre revistele despre femei si sanatate, care stau foarte bine la capitolul vanzari. Asta imi da de inteles ca oamenii citesc si apreciaza articole de calitate.

Dar imi era dor de online, asa ca am raspuns cu multa bucurie invitatiei de a intregi echipa celui mai bun site pentru femei, desemnat in cadrul competitiei Digital Divas.

Acum pot sa scriu oricand si despre ce vreau. Sunt o norocoasa si sunt foarte constienta de asta.

Raluca Cristian

Redactor

Sunt Raluca, om bun, mama unei fetite minunate si jurnalist. Ma precupa viata sanatoasa, alimentatia si sportul si, chiar daca nu reusesc mereu sa fiu atenta la toate acestea, invat in fiecare zi cate ceva, chiar in timp ce scriu pentru voi. Dezvoltarea personala este o alta preocupare ...

Sunt Raluca, om bun, mama unei fetite minunate si jurnalist. Ma precupa viata sanatoasa, alimentatia si sportul si, chiar daca nu reusesc mereu sa fiu atenta la toate acestea, invat in fiecare zi cate ceva, chiar in timp ce scriu pentru voi. Dezvoltarea personala este o alta preocupare de-ale mele si imi place sa citesc tot felul de lucruri care duc la micile bucurii ale vietii. De aceea, colaborez cu mare drag cu andreearaicu.ro. Pentru ca, practic, nu percep scrisul aici ca pe o munca.
Una dintre marile mele placeri este mersul pe munte. Sa fiu in varful muntelui ma relaxeaza enorm pentru ca acolo constientizez micimea mea, ca om, si maretia naturii. Iar asta – in mod ciudat – ma umple de bucurie. Ma plictisesc repede. Dar orice as face, pe oriunde as calatori, oricat as invata, cel mai mult imi place sa cunosc oameni frumosi si pasionati.

Alina Pavel