zodii de barbati puternici

Vrei sa stii daca barbatul pe care l-ai cunoscut are o inclinatie nativa de a rezolva problemele? Descopera cele 4 zodii de barbati puternici, conform astrologilor. Ce zodie este iubitul tau? Este el un barbat matur, independent si o fire care razbeste in viata? Descopera daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie.

Astrologia spune ca, in functie de zodii si de elementul natural caruia ii apartinem, exista trasaturi definitorii pentru personalitatea noastra. Unele trasaturi sunt prezente puternic, altele mai putin.

Specialistii Women.com sustin ca partenerul este puternic, indiferent de zodie, avand anumite trasaturi dominante, ce il diferentiaza, fata de altii. Si tot specialistii spun ca orice element – aer, apa, pamant, foc – are cateva caracteristici pe care le imprima fiecarei zodii.

Astfel poti afla daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie, nu doar de element. Ce zodii de barbati puternici mentioneaza astrologii? Daca stii ce zodie este iubitul tau, descopera mai jos daca se afla pe lista celor 4 zodii de barbati puternici.

4 zodii de barbati puternici: afla daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie

  1. BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Berbecul este primul pe lista de zodii de barbati puternici. Este cel mai puternic dintre zodii. Daca partenerul este puternic, cel mai probabil este Berbec. Este plin de vitalitate, aventuros, impulsiv, cu o personalitate pregnanta, dominanta.

Barbatul Berbec nu se teme de nimic, este mereu dornic sa experimenteze noi provocari si are o atitudine de lider, tocmai de aceea este asertiv si emana siguranta de sine.

De asemenea, barbatul Berbec este rebel, impulsiv si asta il „ajuta” sa isi faca dusmani cu usurinta. Este incapatanat, are mereu o opinie greu de demontat si e greu de intors din drum.

Berbecul este in topul celor patru zodii de barbati puternici pentru ca sunt buni lideri, au energie si nu le lipseste curajul.

  1. SCORPION (24 octombrie-22 noiembrie)

Scorpionul este o personalitate puternica. Insa, aceasta zodie este distincta de celelalte semne zodiacale gratie consumului emotional ridicat. Ei nu se multumesc cu putin si sunt mereu pasionali. Tocmai aceasta pasiune ii face persuasivi, ii face sa isi atinga orice scop isi propun.

Ce zodie este iubitul tau? Daca este Scorpion, afla ca poate fi adesea critic, usor arogant si uneori greu de tolerat zilnic, mai ales in cuplu.

Barbatul Scorpion are o personalitate puternica si asta se vede si in pasiunea cu care isi iubeste partenera de cuplu.

Scorpionul este pe lista de zodii de barbati puternici pentru ca este mereu hotarat sa obtina ce isi doreste si nu se odihneste pana nu ajunge acolo. Aplica mereu constanta si ambitia pentru a-si atinge scopul.

  1. RAC (22 iunie-23 iulie)

Desi sunt cunoscuti pentru instabilitatea emotionala, Racii – femei si barbati – sunt recunoscuti pentru firea persistenta si puternica. Daca partenerul este puternic poate fi Rac.

Adesea, barbatul Rac este sigur pe propria persoana, crede cu tarie in competentele sale, fapt ce il determina sa fie ambitios, atat in cariera, cat si in viata romantica. Trebuie sa stii ca barbatul Rac este pretentios atat in cuplu, cat si cu oamenii din viata lui – colegi, familie, prieteni – si cu riscul de a-i rani pe cei din jur, este mereu sincer (ceea ce nu il face tocmai diplomat).

Racul este pe lista cu cele 4 zodii de barbati puternici pentru ca debordeaza de stima de sine si de incredere in propriile forte. Adesea acest lucru ii ajuta sa obtina tot ce isi doreste si adesea asta ii face usor perfectionisti, reusind sa duca lucruri la bun sfarsit sau reusind sa creeze multe lucruri.

  1. LEU (24 iulie-23 august)

Poti sti daca ai ales un barbat puternic in functie de zodie. Daca iubitul tau este Leu, se afla si el in topul cu cele patru zodii de barbati puternici.

Trasatura distinctiva a barbatului Leu este ca are o personalitate Alfa, este mereu direct, este un lider innascut.

Barbatul Leu nu se teme de nimic, nu se teme de greutati si are o capacitate innascuta de a planifica strategii castigatoare. Barbatul Leu isi atinge mereu scopul si asta il poate face uneori arogant, incapatanat, mandru, trufas.

Trasaturile ce il fac pe Leu o zodie puternica sunt legate de charisma si de sarmul personal. Ei au capacitatea de a influenta multi oameni si au mereu determinarea de a avea succes.

Citeste si: Cei mai depresivi barbati in functie de zodie. Cum ii identifici

Foto: Guliver