singura de mult timp

Daca esti singura de mult timp, vei crede ca nu mai stii cum este sa fii intr-o relatie de cuplu. Insa specialistii sustin ca vei fi partenera ideala, iar viitoarea relatie are doar de castigat.

Nicio relatie de cuplu nu este usoara. Si asta pentru ca niciodata nu stim (nici noi, femeile, nici ei, barbatii) cum sa ne purtam astfel incat totul sa fie perfect.

Specialistii de la Elite Daily sustin ca daca esti singura de mult timp, sansele de a fi pregatita pentru o relatie de succes cresc exponential. Vei intelege ce vrei, vei face mai usor compromisuri, vei fi suficient de matura. Si asta pentru ca daca esti singura de mult timp, ai avut mai mult timp sa te cunosti mai bine. Desi suna a cliseu, atunci cand te cunosti si te iubesti, poti cunoaste pe cineva si il poti iubi autentic.

Daca esti singura de mult timp, profita de aceasta situatie ca sa te cunosti mai bine si vei fi pregatita de o relatie serioasa

Petrecem prea mult timp purtand masti sau fatade pentru altii. Pretindem ca suntem alti oameni. Si cand incercam sa ii facem pe toti fericiti, ne pierdem pe noi.

Cu totii ne schimbam in timp, insa nu toti crestem in timp! Uneori regresam si devenim imaturi. Si este in regula, atat timp cat ne intoarcem la a evolua.

Daca esti singura de mult timp, focuseaza-te sa te cunosti mai bine. Vezi cine esti si cine iti doresti sa fii. Da-ti voie sa testezi tot felul de stari si fii constienta de calitatile si defectele tale. Astfel vei fi pregatita de o relatie, atunci cand va veni momentul potrivit.

Cand nu ai partener, ai timp sa vezi ce conteaza pentru tine, ce poate fi eliminat din viata ta si care sunt lucrurile de care ai nevoie.

Daca nu ai partener, trebuie sa te simti bine de una singura, sa te accepti si doar atunci vei fi pregatita de o relatie

Fericirea si succesul tau nu trebuie sa depinda de o alta persoana. Tu trebuie sa detii resursele de a avea o viata implinita, astfel vei oferi iubire si vei sti sa primesti iubire.

Atunci cand absenta unei persoane ne defineste viata nu ne putem dezvolta. Desigur, cand ai un partener, poti construi lucruri si experiente impreuna cu el. Insa daca nu te simti implinita singura, nu vei putea face nimic alaturi de altcineva.

Nicio relatie de cuplu nu te va vindeca, tu trebuie sa o faci!

Cu totii trecem prin traume. Avem anxietatile si tristetile noastre. Iar teama de singuratate este un numitor comun al oamenilor. De aceea alegem sa credem ca un partener este ce ne trebuie pentru a ne vindeca.

Din pacate (ai crede) dar de fapt din fericire (spun psihologii) tu alegi cat de fericita esti. Tu iti alegi lumea, tu o vezi intr-un anumit fel. Tu te poti schimba. Tu poti schimba universul tau!

Deci, daca esti singura de mult timp, profita sa iti construiesti destinul asa cum ti-l doresti si vei atrage exact partenerul compatibil. Pentru a fi pregatita de o relatie, trebuie sa te iubesti tu mai intai si mai apoi sa cauti sau sa oferi iubirea.

Cand esti singura de mult timp, ai timp sa te intelegi si sa iti creezi viata pe care ti-o doresti.

Citeste si: Femeile fara iubit nu mai vor sa auda aceste 13 lucruri

Foto: Guliver