Top 10 pozitii kamasutra.

Daca nu stii cum sa mai cresti pasiunea din dormitor, invata-l pe partenerul tau cateva pozitii kamasutra! O sa alunge plictiseala si o sa va creasca pofta de sex!

Kamasutra e o lucrare antica, scrisa de filosoful indian Vātsyāyana, considerata ca fiind un ghid de comportament pentru partenerii sexuali. O mare parte din text se refera la sfaturi practice privind contactul sexual.

Vātsyāyana vorbeste despre arta de a face dragoste si descrie in amanunt cateva pozitii Kamasutra. Sofeminine.co.uk a facut insa un top al acestor pozitii sexuale, care ar putea readuce pasiunea in dormitorul oricarui cuplu.

Top 10 pozitii kamasutra

1 Calaretul

Poate ca deja ai incercat asta, fara sa stii ca e una dintre cele mai recomandate pozitii Kamasutra. In aceasta pozitie, femeia se asaza calare pe partenerul care sta cu fata in sus, dar ea va sta cu spatele la el. Partenera se sprijina pe genunchi si se apleaca putin in fata cand se misca.

2 Floarea de lotus

Barbatul sta pe spate, cu picioarele incrucisate. Partenera sta calare pe el, cu picioarele stranse in jurul taliei lui. Barbatul o ajuta cu mainile sa se miste si ii poate dezmierda sanii cu gura.

3 Amazoana

Barbatul sta asezat confortabil pe un scaun, iar femeia sta asezata peste el, cu fata la el.

4 Pozitia Indiana

Aceste pozitii Kamasutra sunt putin mai dificile, pentru ca trebuie sa te echilibrezi bine. Femeia isi sprijina greutatea corpului pe perete sau pe pat, in timp ce parenerul o tine ridicata de coapse, cu picioarele in aer, in timpul actului sexual.

5 Carligul

Barbatul sta pe o parte. Femeia sta si ea pe o parte, dar in directia opusa, cu fata ajungand la picioarele lui. Barbatul o penetreaza pe partenera lui stand in aceasta pozitie.

6 Vulturul

Barbatul ingenuncheaza pe marginea patului, in fata partenerei lui, care sta intinsa pe spate, cu picioarele usor indoite. El ii tine picioarele departate si ridicate, apucand-o cu mainile pe dupa genunchi. La aceste pozitii Kamasutra penetrarea este foarte profunda si satisfacatoare pentru femeie. Ar putea fi folositoare o perna sub posterior.

8 Steaua

In aceasta pozitie, femeia sta intinsa pe spate, cu un picior indoit si ridicat, iar celalalt intins pe pat. Barbatul sta intre picioarele ei si impinge un picior sub ea, ca sa ii ridice soldul.

9 Unghiul drept

Femeia sta pe spate, cu fundul la marginea patului sau a mesei.

10 Soapta

Pentru pozitia Soaptei, barbatul sta intre picioarele partenerei sale, care sta asezata pe o parte, cu genunchii indoiti.

FOTO: Guliver

Citeste si: 5 modalitati de a descoperi ce fantezii erotice are iubitul tau.