Scrisoare pentru EL: cuvinte catre barbatul care te-a parasit si acum vrea inapoi

Ai avut o relatie pe care o considerai perfecta, l-ai iubit enorm si ai crezut ca sentimentele lui pentru tine sunt la fel de puternice, insa totul s-a destramat in doar o clipa? Asterne-ti gandurile intr-o scrisoare pentru el si nu ezita sa-i spui tot ceea ce ai simtit si simti in continuare in sufletul tau, scrie elitedaily.com.

Nu trebuie sa iti fie teama sa iti asterni gandurile intr-o scrisoare pentru el ca sa nu ramai cu regrete. Nu trebuie sa iti fie teama sa ii spui ca l-ai iubit, chiar daca e prea tarziu sa-l mai primesti inapoi.

Scrisoare pentru EL: cuvinte catre barbatul care te-a parasit si acum te vrea inapoi

Spune-i ce ai simtit pentru el inca din prima clipa in care l-ai vazut, incearca sa descrii discutiile care ti-au atras atentia si te-au determinat sa crezi ca el poate fi barbatul potrivit pentru tine. Spune-i orice detaliu care ti-a atras atentia si ce te-a indemnat sa faci un pas catre el.

Chiar daca nu mai sunteti impreuna in prezent, nu trebuie sa iti ignori sentimentele. Faptul ca l-ai iubit, dar incerci sa maschezi acest lucru, nu te va ajuta sa iti vindeci ranile si sa mergi mai departe. Te-ai simtit bine in compania lui, te-ai simtit ocrotita, protejata si iubita si ti-a facut placere sa petreci toate acele zile doar cu el? Spune-i toate aceste lucruri, spune-i tot ce ai simtit si tot ce simti in continuare.

Vrea inapoi in viata ta? Spune-i tot ce crezi ca te poate ajuta sa te simti bine, spune-i tot in aceasta scrisoare pentru el. Nu trebuie sa omiti nimic, nici momentele in care ti-a lasat un gust amar, nici momentele in care ai crezut ca gusti din fericire.

Spune-i cat de dificil ti-a fost sa te impaci cu gandul ca va veni o zi in care il vei pierde, spune-i ca ti-a fost teama de ziua in care totul va parea doar un vis pentru tine. Spune-i tot ce ai simtit atunci cand ati avut prima cearta sau atunci cand ati decis sa luati o pauza.

Ti-ai refacut viata in bratele altui barbat, care te face fericita si care te face sa te simti implinita, insa el vrea inapoi? Vrea sa fie din nou cu tine, iar totul sa fie la fel ca la inceput? Poate ca multe lucruri le-ai pastrat doar pentru tine, de teama sa nu il ranesti, insa este important sa-i spui care au fost motivele pentru care ai ales sa il uiti.

Poate ca mai sunt momente in care te gandesti la el si poate ca iti doresti ca totul sa fi fost altfel, dar nu uita ca el a luat decizia sa plece din viata ta. Nu te lasa pacalita de cateva cuvinte pe care le rosteste la disperare si nu ezita sa-i spui cat de mult ai suferit din cauza lui. Ai suferit, dar ai evoluat. Ai fost intr-o poveste, dar totul s-a schimbat pentru tine. Recunoaste-i meritele, pentru ca datorita lui ai reusit sa te cunosti mai bine si sa iti dai seama ce vrei sa faci in viata. Scrie-i despre tot ce te apasa, dar nu te intoarce in acea poveste.

Citeste si: Durerea trecutului sau cum renunti la barbatul pe care inca il iubesti!

Foto: Guliver